Hogyan lépjek túl ezen az ocsmány viselkedésen?
Bent voltam ma a nagyvárosban és mikor mentem a buszmegállóba állt ott egy nagyon elhanyagolt külsejű, igen ocsmány férfi, aki nagy hangon telefonált. Mivel el akartam még szívni egy cigit megálltam kicsit arrébb, de hallottam hogy miket mond annak akivel beszél. Lényegében minden lányra, aki elment előtte volt valami szexuális jellegű megjegyzése. Pl. ment előtte egy lány, aki nem lehetett több 16-17-nél és elkezdi: "olyan jó csaj megy előttem, olyan segge van hogy itt megd*gnám legszívesebben" meg magyarázta, hogy milyen jó hogy itt a meleg mert a sok fiatal "p*csa" elkezdett kivágott ruhákban járkálni és legszívesebben mindről leszaggatná, mert úgyis "szomjazzák a f*szt". Meg magyarázta hogy van valami kolleganője akihez átjár és hát elég dögös de öreg viszont a lánya most lett 15 szóval lehet mondja neki hogy csináljon valamit a konyhában ő meg elszórakoztatja azt a "k*rni való kis r*bit mert még úgyis friss". Mikor közelebb mentem rám is rámnézett és megjegyezte milyen nagy mellem van és, hogy biztosan "esdekelnék hogy nyalja még ha a kezei közé kerülnék" meg hogy "biztosan megsz*optatna úgy rendesen".
Nagyon megalázónak éreztem és legszívesebben még most is sírnék miatta. Mindezeket emelt hangon adta elő a buszmegállóban ahol elég sokan voltak és egyszerűen nem bírok túllendülni azon hogy hogy lehet valaki ennyire undorító. Ráadásul egy 40-50 év közti paliról beszélek, szóval forog a gyomrom hogy tizenéves kiskorúakra folyik a nyála. Hallott már valaki hasonlót? Hogy töröljem ki ezt a megaláztatást az agyamból? (én is csak 18 vagyok amúgy és nem tűnök idősebbnek a koromnál...)
Te hány éves vagy, hogy meglepödsz azon, mennyire primitív lények is vannak, akik ebben élik ki magukat?!?!?
Ha ezt komolyan veszed, akkor veled is baj van
Kamutörténet.
Erre izgulsz?
Az 50-es férfiakat zömében már hidegen hagyja a szex, főleg a tinilányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!