Még hány évig lehetek (szexuálisan) vonzó?
Figyelt kérdés
Idén leszek 30 és aggodom
Nézem a nőket 40korul még csak csak,50en túl már félek egyáltalán nem leszek vonzó. Kb 10 évem van kielvezni a vonzóságom?
2024. máj. 24. 19:39
22/25 anonim válasza:
Ha a külsőségekre mész rá akkor genetika, életvitel nagyban.
23/25 A kérdező kommentje:
22# a genetikám nem tudom milyen ezügyben,mert sajnos szüleim elég önpusztító életet élnek,igy hamar láttam rajtuk az öregedés jeleit...mamám viszont sokáig nagyon fiatalos volt☺️ő nem iszik,nem dohanyzik. Én nem dohányzom és alkalmanként iszom csak (kb kéthavonta)
2024. máj. 25. 06:08
24/25 anonim válasza:
Vizet kell inni sokat meg jó zsíros krémeket használni Nyertes Zsuzsa szerint. De ha örömben él az ember az az egyik legjobb szépítő szer, lásd Csongrádi Kata.
25/25 A kérdező kommentje:
24# köszönöm ☺️
2024. máj. 25. 18:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!