Ha nők irányítanák a világot, béke lenne?
Kérdés a szavazáshoz:
A történelem során a királyok, vagy királynők indítottak többször háborút? (nyilván "egy főre" vetítve kell értelmezni)
Férfiak sokszor a hatalomért háborúznak.
A nőknek ez pedig többnyire érzelmi alapon lenne.
Szerintem sokkal több halott lenne.
#15 Akkor egyedül válogathatnék az összes csaj közül. 😇
😍
"Én olyan háborút inditanék, ahol a nőknek kellene megölniük azokat a pasikat, akik valaha valamilyen formában bántották őket :D Alig maradna pasi... Kicsit se bánnám mondjuk. N"
Itt egy jó példa, hogy vezetőként mennyire szarul kezelnéd ezeket. Bosszús akarsz lenni, és nem érnél el vele semmi jót. Olyan vicces sok kérdés alatt mindig látni a nőket, hogy felháborodnak a férfiak írásain, utána mindig egyből bebizonyítják az igazát nekik, és észre sem veszik ezt a nők.
Nem kiírtani kell, hanem tanítani, oktatni, segíteni, nevelni.
Amúgy, olvasgatom néha, hogy a nők kellenének vezetőnek, és ez kéne. Én azt kérdem, hogy akkor miért nem veszik át a vezető szerepet? Miért nem sakkoznak úgy a politikában/hatalomban, hogy övéké legyen? Itt is látszik, hogy képtelenek a vezetésre (kivéve egyes különleges képességűeket, bár ők sem tudják a férfiakat leverni), és a férfiaktól várják a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!