Miért használja vki ha a béke jelet köszönéskor?
Figyelt kérdés
Csak nekem unszimpatikus ez? Én nő vagyok, és jön egy kollégám akit amúgy nem is ismerek szinte,odaköszön nekem közben pedig mutatja.✌️2023. ápr. 25. 23:24
2/10 anonim válasza:
Máskor mondd meg neki, hogy ez téged zavar és mutassa inkább a középső úját.
3/10 anonim válasza:
"Békével jöttem."
Szerintem teljesen rendben lévő dolog.
4/10 anonim válasza:
Mert téged problémásnak gondol és fel a fejjel.✌️
5/10 anonim válasza:
Lehet valami japán mániás anime rajongó. Azok szoktak ilyen selfieket is készíteni.
Lehet az a peace jel inkább egy punci jel, és azért mutogatja mert kinyalna.
7/10 anonim válasza:
Bocsáss már meg hogy nem olyan balf4szok között élek, aki béke jellel köszöngetnek 🤔😂
8/10 anonim válasza:
Unszimpatikus. Nem az van, hogy nem erted, te nem csinalnad. Na ez hungarikum.
9/10 anonim válasza:
Életemben nem láttam ilyen embert,aki így köszön. De valóban fura és idegesítő is elképzelni is.
10/10 anonim válasza:
Kicsit fura de nem gáz szerintem.Azt akarja mondani,hogy békével jött,peace and love.Valójában a sima kézfogás is a békés szándék jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!