Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek miért próbàljàk...

Egyes emberek miért próbàljàk meg kilökni a nyugalomból azt az embert akiben béke van?

Figyelt kérdés
2024. máj. 19. 08:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Ez mennyire gonosz és rosszindulatú?
2024. máj. 19. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek általában önmagukkal van bajuk minden ilyen esetben.
2024. máj. 19. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a probléma. Engem egyszer meggyanúsítottak egy olyan dologgal, amit el se követtem. Érthető módon nagyon dühös lettem, míg az, aki meggyanúsított, halál nyugalommal rám se nézett. Van, amikor nem a zaklatott fél a rossz, és nem a nyugodt a jó.
2024. máj. 19. 08:54
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as arra gondoltam amikor termeszetesen van bennunk nyugalmi allapot es valakinek az szemet szur es kiakar ütni belole...a gyanusitas,provokacio is lehet ennek egy modja.
2024. máj. 19. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Van valami, ami nem klappol az illetőben, vagy az életében, ami miatt szabályosan abban lelki örömét, amikor mást ilyen helyzetbe hozhat. Olyan is van, aki így szeretné magáról elterelni a gyanút, pedig, valójában ő tette meg ezt, amivel mást gyanúsít.
2024. máj. 19. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Irritálja őket,mert ők nem tudnak nyugodtak lenni,vagy könnyű prédát látnak az illetőben,remélve,hogy mivel békés,nem támad vissza.
2024. máj. 19. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Aztan csinalnak valami szemet huzast neki es abbol taplalkoznak.Betegek.
2024. máj. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!