Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől vicces a fingás?

Mitől vicces a fingás?

Figyelt kérdés
Eltekintve az ilyen hipokrita besavanyodott frusztrált fanyalgóktól, alapvetően a legtöbb embert nagyon meg tudja nevettetni a fingás hangja. Milyen triggert nyom meg tudat alatt? Pl egy jó tortyogós recsegős orrfújástól nem röhögjük el magunkat, addig a fingástól annál inkább. A fingás vicces. Sok ilyen reels videó is van, ahol stúdióban, vagy utcán, vagy liftben, vagy mozgólépcsőn fingik valaki és sokan szinte összecsuklanak annyira röhögnek. Én is, egyszer Ausztriában egy plaza wc-jében a pisszoárnál a mellettem lévő pasas olyat fingott, hogy a csempék mejd leestek és kb 15 percig nem bírtam abbahagyni a röhögést.

máj. 23. 14:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem vicces.
dec. 18. 12:02
 32/34 A kérdező kommentje:

Akkor miért röhögnek pl nők is ezen?

[link]

dec. 18. 12:19
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szituációfüggő, minden helyzetben vicces mert váratlanul jön
dec. 18. 14:59
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Én néha bedurrantok egyet a buszon is és béke szimbólumot mutatva hangosan felkiáltok hogy "Áldás, békesség!".
dec. 18. 17:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!