Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől vicces a fingás?

Mitől vicces a fingás?

Figyelt kérdés
Eltekintve az ilyen hipokrita besavanyodott frusztrált fanyalgóktól, alapvetően a legtöbb embert nagyon meg tudja nevettetni a fingás hangja. Milyen triggert nyom meg tudat alatt? Pl egy jó tortyogós recsegős orrfújástól nem röhögjük el magunkat, addig a fingástól annál inkább. A fingás vicces. Sok ilyen reels videó is van, ahol stúdióban, vagy utcán, vagy liftben, vagy mozgólépcsőn fingik valaki és sokan szinte összecsuklanak annyira röhögnek. Én is, egyszer Ausztriában egy plaza wc-jében a pisszoárnál a mellettem lévő pasas olyat fingott, hogy a csempék mejd leestek és kb 15 percig nem bírtam abbahagyni a röhögést.

2024. máj. 23. 14:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
39%
Privátban szivesen beszélgetek, persze, ha lehet, akkor inkább valami másról, ami téged foglalkoztat. Amúgy megértem, ha nem tudod visszatartani, ha kicsit több zsír van a popsidon, de más, komolyabb dologról is írhatsz, kicsit egyedül vagyok, szívesen meghallgatom.
2024. jún. 11. 21:49
 22/37 A kérdező kommentje:
Tabu ide, alpárizás és modortalanozás oda, én azt látom insta és YouTube videókon, amikor rejtett kamerás fart és burp prank-eket nézek, hogy őszinte nevetést vált ki az emberekből. Fanyalgó, lenéző, besavankásodott reakció aligha van. Ruttarello hangos böfögései legalább annyira megnevettetik az embereket, mint Derek Gilstrap vagy Jack Vale fingásai. Nekem olyan magyar búskomorságnak tűnik a hazai fogadtatás.
2024. jún. 12. 08:57
 23/37 anonim ***** válasza:
44%
Én nem magyar búskomorságnak mondanám, hanem képmutatásnak, álszenteskedésnek. Egyfajta ilyen tettetett, megjátszott sznobizmusnak, képmutató (nem valódi) felsőbbrendűségnek. Megjátszom, hogy én nem vagyok ilyen alpári mint te, én nem nevetek ilyen közönséges, lealacsonyító dolgokon mint te, közben meg alig tudom visszafogni a nevetésem, alig tudom tartani magam, hogy ki ne jöjjön belőlem is, hogy szerintem is vicces. Vagy kényeskedve megjátszom, hogy fúj, mennyire undorító és gusztustalan, finnyás pofákat vágok közben, grimaszolok, szörnyülködök tőle, pedig a világ legtermészetesebb biológiai folyamatairól van szó, mindenki csinálja, én is épp ugyanúgy. Nekem ez ilyen megjátszott hiszti, kétszínűsködés, álszent viselkedés, képmutatás. Jó, oké, természetesen vannak közösségi szabályok, amiket be kell tartani, nem fingunk össze-vissza akárhol csak úgy szabadon, gátlástalanul, de azért ez a túltolt kényeskedő szuperérzékenység és túltolt (ál)sznobizmus, álprüdéria is gáz.
2024. jún. 12. 13:27
 24/37 A kérdező kommentje:
Igazad van 23-mas, én is nagyon nem szeretem ezt a mai hipokrita beállítottságot, ami sokaknál uralkodik.
2024. jún. 12. 15:11
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

23-as!

"Egyfajta ilyen tettetett, megjátszott sznobizmusnak, képmutató (nem valódi) felsőbbrendűségnek."

De, ez valódi felsőbbrendűség. Bizonyos intelligencia szint alatt nyilván vicces, természetes, hogy nem érted, hogy valakinek ez nem vicces.

2024. jún. 12. 22:38
 26/37 anonim ***** válasza:

"De, ez valódi felsőbbrendűség. Bizonyos intelligencia szint alatt..."

Bizonyos intelligenciaszint felett illő lenne tudni, hogy az intelligenciaszint összetett szó, ezért egybeírjuk. Te nagyon intelligens. Na, ez a probléma a valódi felsőbbrendűséggel. Az álsznobizmus.

2024. jún. 13. 08:29
 27/37 anonim ***** válasza:
44%

26-os!

Az intelligencia egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy mindent tud az illető.

2024. jún. 13. 20:50
 28/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kérdést nem azért hoztam létre, hogy a belső feszültségeiteket névtelenül másokon kitöltsétek és offtopic dolgokról vitatkozzatok.

Egy dolog azonban tény, vállalom a rossz véleményeket, de sok fart prank videót nézek és 99%-ban még a jól szituált, intelligens emberek is hatalmasat tudnak nevetni Jack Vale, Derek Gilstrap és Taylor Hirstein (humorbagel) megnyilvánulásain. Ilyen nagyon kardotnyelt, "csakazértseröhögök" viselkedést inkább ilyen "Keren"-ek és frusztrált nyuggerek tanúsítanak. Mindenki más olyan őszintén tud nevetni. Talán mert nincsnek tele ezzel a sok magyar búval-bajjal?

2024. jún. 13. 23:25
 29/37 anonim ***** válasza:

Jack Vale vicces, már több mint tíz éve nézem néha.

Az az idős ember viszont meg akaratlanul is a felszínre tár egy jelenséget, hogy senki nem megy oda segíteni az idős emberhez, hogy nincs-e rosszul. Meg ilyen furcsa boltok vannak ott, minden hatalmas nagy, az emberek meg kocsival mozognak még a boltban is.

Van egy-kettő jobbkedvűbb fajta lány azért, aki nevet, vagy akár odajön segíteni is. De azért ott is eléggé szét van repedve a társadalom, mint nálunk.

2024. jún. 16. 08:38
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tud vicces lenni
2024. jún. 23. 19:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!