Mit érzel most? Engem mindig érdekelt, hogy vajon más embere mire gondolhat vagy éppen hogy érzi magát. Ne csak annyit írj, hogy jól vagy stb.. Milyen érések kavarognak benned?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 12:30
11/15 anonim válasza:
Kimerült vagyok, testileg és lelkileg is, pedig nem vagyok beteg. Járok pszichológushoz, de ez most egy rosszabb időszak, nincs kedvem semmihez, kicsit depis vagyok és gyenge. De pozitív vagyok, nem hagyom el magam, megtalálom az apró örömöket. Ez a küzdés jellemzi az egész életemet, én sosem adom fel.
12/15 anonim válasza:
#11 Szívemből szóltál! Nem vagy egyedül ;)
14/15 anonim válasza:
20 napom sincs már vissza az államvizsgáig, és egyrészt nagyon parázom tőle, közben meg nálam is tart egy markánsabb depresszív epizód. Hónapokban mérhető, már egy ideje újra járni kezdtem a pszichológusomhoz. De még így is rendszeresen túlterheltnek, (meg)fáradtnak érzem magam, pedig egyik sem lenne indokolt.
Nem érzem magam késznek erre, mentálisan sem, és tartok attól, hogy a tanáraimtól kezdve magamig, csalódást okozok mindenkinek :( felém magasabb elvárással is vannak.
Eddig magamban is, a tudásomban is biztos voltam, már egyikben sem igazán. De próbálom összeszedni magam, és azt tudatosítani, hogy ez a véghajrá, és utána jobb lesz.
15/15 anonim válasza:
Nagyon rosszul vagyok. Az elmúlt 1 évben nagyon elcsúsztak a dolgok és emiatt nagyon lehangolt vagyok hónapok óta. Most is stresszelek egy két jövőbeli dolgon, kissé kilátástalanságnak érzem a jövőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!