Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez alapján lehet pszichopata?

Ez alapján lehet pszichopata?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek a suliban, aki hát hogy is mondjam elég érdekes.

Először csak azt hittem hogy csendesebb, visszahúzódóbb, de aztán rájöttem hogy ez nem teljesen van így.

Az ajtót mindig bevágja, nem szépen csukja be és a menése se is furcsa.

Szeret másokkal kötekedni, gúnyolódik, egész nap telefonozik, nem beszélget úgy szinte senkivel.

Van amikor elkezd kopogni órán, zörög, direkt többször leejt dolgokat. Ha ránézek, akkor érzelemmentes az arca.

Ne vagyok pszichológus, a többiekkel beszélgettem és ők mondták hogy pszichopata vagy szociopata.

Meg a volt osztálytársával is beszélgettem, valahogy szóbakerült és azt mondta hogy ott nem szerették, de mást nem mondott erről.

Ti mit gondoltok mi baj lehet vele?

máj. 21. 11:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem hinném hogy az lenne, de hogy pszichológusra lenne szüksége az tuti
júl. 18. 12:57
 22/24 A kérdező kommentje:
Meg a szünetekben egyedül van mindig és telefonozik
szept. 4. 22:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Aszta! Azt hogy csinálja?
szept. 4. 22:53
 24/24 A kérdező kommentje:
Mármint amikor még lehetett
szept. 4. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!