Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez alapján lehet pszichopata?

Ez alapján lehet pszichopata?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek a suliban, aki hát hogy is mondjam elég érdekes.

Először csak azt hittem hogy csendesebb, visszahúzódóbb, de aztán rájöttem hogy ez nem teljesen van így.

Az ajtót mindig bevágja, nem szépen csukja be és a menése se is furcsa.

Szeret másokkal kötekedni, gúnyolódik, egész nap telefonozik, nem beszélget úgy szinte senkivel.

Van amikor elkezd kopogni órán, zörög, direkt többször leejt dolgokat. Ha ránézek, akkor érzelemmentes az arca.

Ne vagyok pszichológus, a többiekkel beszélgettem és ők mondták hogy pszichopata vagy szociopata.

Meg a volt osztálytársával is beszélgettem, valahogy szóbakerült és azt mondta hogy ott nem szerették, de mást nem mondott erről.

Ti mit gondoltok mi baj lehet vele?

máj. 21. 11:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem
máj. 25. 00:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem ilyen az átlag
máj. 25. 00:34
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Miért milyen a menése?(amire azt mondtad furcsa)
máj. 25. 01:09
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Ez inkább lelki problémának tűnik, talán családi gondok vannak.

Feszült, ideges, próbálja levezetni a frusztrációt. Be van zárkózva, közben mégis próbálja felhívni magára a figyelmet, teljesen inadekvát és nem is célravezető módokon.

Semmiképp ne utálkozzatok, ne közösítsétek ki. Valami gond van a lelkében, az biztos. Az is lehet, hogy otthon verik vagy molesztálják, ne ítélkezzetek.

máj. 25. 01:28
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem viselkedjetek normálisan vele ha nem akartok a hírekbe kerülni.. Nagyon fontos lenne h egy jó pszichológushoz eljusson.
máj. 25. 02:53
 16/24 A kérdező kommentje:

Dőlöngélve megy

jún. 23. 14:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Meg nagyon gyorsan hadarva, halkabban beszél például felelésnél. Ha kérdezik akkor csak egyszavas válaszokat mond leginkább.
júl. 7. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
17: szorong
júl. 17. 20:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Lehetséges amúgy, de sokszor van nagypofája
júl. 17. 20:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Meg olyan mint aki be van "szívva". Maga elé néz mereven, hirtelenek a mozdulatai.
júl. 17. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!