Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Biszex lehet? Vagy csak...

Biszex lehet? Vagy csak ennyire közvetlen?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag új baráti kapcsolatom. Az illető nagyon jólelkű, segítőkész közvetlen ember.

Szoktunk közös programokat szervezni. Összejárunk a családdal is.

Sokszor keresi velem a "testi kapcsolatot". Hozzámér, többször megérint. Ez még nem jelent semmit.

Viszont amikor indultunk egy programra, ő még nem volt elkészülve. Elment felöltözni. Nyitott ajtónál ledobta magáról a törölközőt, az ajtóban! Ott öltözött előttem meg a párja előtt. Én elfordultam illedelmesen.

De van egy fura érzésem. Ezt most nekem csinálta?

Vagy lehet, hogy náluk ez megszokott? Lehet, hogy nem szégyenlős.

Lehet, hogy én vagyok túl homofób, de meghökkentem.

Miből tudhatom, hogy próbálkozik?

Én hetero vagyok!

Vagy hogy kellene finoman jelezni, hogy ez kellemetlen nekem? A barátságot nem szeretném megszakítani. Meg lehet, hogy nincsen ilyen szándéka.

2024. máj. 20. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy közeledne, akkor illedelmesen, nem sértően mondd meg neki, hogy neked ez nem pálya.. Ha ez mondjuk többször előfordult, hogy látványosan mutogatta magát előtted, akkor gyanús a dolog. Ha jó barátod, akkor meg tudjátok beszélni, írtad fentebb, hogy nagyon jólelkű, akkor nem kéne azért veszni hagyni ezt a barátságot.
2024. máj. 20. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Először fordult elő. Ez csak szerintem félreérthető?
2024. máj. 20. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Lehet be akarnak venni harmadiknak és finoman puhatolóznak, kíváncsiak a reakciódra.
2024. máj. 20. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 elmeséltem valakinek, ugyanezt mondta....
2024. máj. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!