Miért röhögnek ki az ismerőseim, ha 37 évesen orvosira akarok menni?
Azt mondják már idős vagyok az orvosi képzésre.
Szerintetek?
Ismertem egy orvost , háziorvost az előző rendszerből.
Nagypapàmèk baráti tàrsasàgàból.
Mèrnök volt és 40 évesen elkezdte azt hiszem utolsó pillanatban az orvosit
Csak rossz érzés, hogy így elbizonyítanak.
Maximum 47 éves koromra elvégezném, szerintük hagyjam, és tanuljak ki valami kőműves, vagy hentes szakmát.
Ha nem csúszol akkor mire rendesen praktizàlsz kezdéstől minimum 8 és. Ha most jelentkezel, jövőre kezdesz. Reàlisan 10 év múlva leszel praktizàló kezdő orvos 47 évesen.
Most az a nagy helyzet hogy 10 év múlva ígyis-úgyis 47 éves leszel. Azt elkerülni nem lehet. Akkor màr lehetsz orvos is ha az szeretnél lenni. Jobb 47 évesen orvosnak lenni mint àrufeltöltőnek.
Viszont ha most példàul mérnök vagy és jó vagy a szakmàban, akkor jobb 47 évesen kiemelkedően jó és tapasztalt mérnöknek lenni, mint kezdő mérnöknek és kezdő orvosnak. (Nyílvàn hanem mérnök vagy hanem jogàsz vagy bàrmi màs akkor illeszd be azt.)
Neked kell tudni. Ha attól fél valaki hogy idős lesz mire végez az butasàg, mert idős ígyis-úgyis lesz. Azt kell mérlegelni milyen magànéletbeli és karrierbéli lemondàsokkal fog ez jàrni. Főleg ha munka mellett csinàlod.
Egy orvosi egyetem az önmagàban teljes àllàs. Egy teljes àllàs + orvosi + csalàd + baràtok + szerelmi élet + hobbik nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!