Mik azok a ciki szokásaid, amiket szégyellnél ha megtudná bárki más?
Figyelt kérdés
máj. 18. 10:58
11/11 anonim válasza:
Kezdem: Leginkább azt nem tudják rólam,hogy a nőket is szeretem,azokat is,akik tőlem akár 12-13 évvel idősebbek,ők is betudnak jönni. Sőt , amúgy a nőket sokkal jobban szeretem,mint a pasikat! Azt látják rajtam a legtöbben,hogy rideg vagyok sokszor,néha jó poénokkal,de amúgy nagyon érzelmes és érzékeny ember vagyok,csak azt érzem,hogy ezt nem szabad igazán kimutatnom,mert sérülhetek. Nagyon tévesen itélnek meg az emberek: A heteró , rideg lelkű csaj,közben meg a biszexuális mély érzésű nő. Fú,ezt most eléggé nyálasra sikerült,bocsi. :D Köszi,ha elolvastad. 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!