Ciki nem tudni?
Hogy az ember emlős.
Megtörtént eset. 27 éves, érettségizett ember. Én kiakadtam.
Ő talalta a denevertojast is, ugye?
(Volt itt kerdes nemreg)
Szerintem az.
Bár azok után, hogy a kereskedelmi iskola eladó szakán végzős (!) diák a dolgozatban, ahol fel kellett sorolni 5 tejterméket, azzal kezdte a listát, hogy tojás... én már nem lepődöm meg semmin.
Én olyat hallottam még régen, aki nem tudta, hogy a tyúk tojja a tojást, de nem volt felnőtt, ilyen tizenéves kb. Az is durva, de mégsem felnőtt.
Nem rövidzárlat volt sajnos.
Rakjuk akkor össze, amit tanultunk tőlük! Lehet mi tudjuk rosszul!
Tehát a kereskedelmiben képzett, 27 éves érettségizett eladók egy pillanatnyi hiba következtében a cicijükön keresztül kispriccelt tejet kikristályosítják, és ebből keletkezik a denevértojás, amit nyilván nem tyúk tojt, viszont a gyártási módból kifolyólag tejtermék.
Logikus.
...
Szép estét! 🤣😂
Nagyon megváltoztak a dolgok. Facebookon vannak bejegyzések, hogy csak a magas IQ-jú emberek tudják megoldani, majd ott van alatta egy matekpélda, amit ha általanosban másodikosként elrottontunk volna, a tanár üvöltött volna velünk.
Ha megnézed a kommentszekciót, nagy százaleka a felhasználóknak ír be rossz megoldást.
Az még hagyján, hogy nem tudta hogy emlős. De akkor mégis mit gondolt micsoda ?
Lehet hogy csak a szó nem jutott eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!