Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Honnan lehet tudni hogy egy Magyar Állampolgárnak voltak a Kun és a Zsidó meg egyéb népek a Családjában?
Figyelt kérdés
Nekem Anyai ágon Kun-Magyar és Zsidó felmenőim vannak,Apai ágon Szláv és Cigány és Büszke Magyar is amilyennek én is érzem magam.2023. szept. 24. 10:34
1/6 anonim válasza:
A helyesírási szótár alá szokták rejteni a családfát. Nem véletlenül nem találod
2/6 anonim válasza:
Honnan szeded ezeket az infókat????
Mert ha tudod, akkor azt is tudod, honnan tudtad meg
De elárulom, a DNS tesztek nem érnek semmit,azok nem az ÖSEIDRÖL adnak infót, hanem arról, milyen MAI terüeletek, népcsoportokban fordulan ekl hasonló génkombinációk
Ha meg tényleg érdekel, kik voltak az elödeid, akkor anyakönyvekböl kell családfakutatást végezni
3/6 anonim válasza:
Ilyen ocsmány helyesírással nem tudom hogy képes bárki is büszke magyarnak vallania magát.
4/6 anonim válasza:
A kun felmenőidetnagyon irigylem! Az én anyám felmenői tatár—labancok voltak, apai ágon pedig besenyő—vízigót vagyok. De távoli rokonok között találtak már Neander–völgyit is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és szeretném jelezni hogy én kicsit több mint egy éve Dunakeszin élek egy Otthonban és mindig sietve kell írnom hogy ne hagyjam hogy megzavarjanak és igyekszem szépen és helyesen írni de zavaró körülmények mindig lehetek.
2023. szept. 25. 13:28
6/6 anonim válasza:
Igen, a központozás és a kis/nagybetűk használata tipikus kapkodásra utaló jel. Legalább ne tetéznéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!