Hétközben, munka után mivel kapcsolódtok ki? Mettől meddig dolgoztok naponta?
8-17-ig dolgozom, oda-vissza utazom 3-3,5 órát.. hazaérek, főzök, heti 3-4x edzek (le kell vezetnem a stresszt..), fürdés, vacsi, alvás, ha nem edzős nap, akkor házimunka.
30N
Még egyetemista vagyok, és nálam ilyen (volt) a helyzet:
amikor csakis tanulós félévem volt, eléggé összevissza végeztem, de még úgyis jutott, általában, idő arra, hogy esténként olvassak, és megnézzek 1 Markiplier videót, vagy egy rövidebb sorozat részét. Amikor mellette még munkám is volt az egyetemen, amit amúgy imádtam, akkor már inkább csak olvasás fért bele, mint kikapcsolódás.
Utána az első gyakorlatom alatt, mikor is rendszeresen 10-12 órákat dolgoztam (plusz túlóra), már olyan fáradt voltam, hogy csakis az alvásra tudtam gondolni.
A második és egyben utolsó gyakorlatom alatt, pedig kényelmesen jutott idő arra, hogy sorozatot nézzek, olvassak és még a következő napra is készüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!