Ha választanotok kell, kikapcsolódásként, mit választanátok szívesebben? És miért pont azt? Lent...
Szóval, film nézés, sorozat nézés, videó játékozás, olvasás, vagy a közösségi portálokat?
Esetleg társas játékokat, zene hallgatást, rádió hallgatást, tv-nézést?
Pàrommal való beszélgetés.
Kib@szott beteg humora van, de adja.
Kikapcsolódásként filmnézés (esetleg sorozatnézés), olvasás, zenehallgatás
Az már más kérdés, hogy ha több időm lenne, illetve energiám, akkor mást is csinálnék, például festegetnék, táncolnék, kreatívkodnék. A horgolás volt sokáig a stresszlevezető hobbim, viszont egyetem mellett már hónapok óta nincs semmi időm semmire. Az a napi kevéske idő, amikor éppen utazom az egyetemre, a koliba vagy haza, az annyira elég, hogy beszélgessek a barátaimmal és görgessek párat a tiktokon, meg gyakorizzak.
Károli egyetem japán szak
Nagyon gyors a tempó, és idén ráadásul túlvállaltam magam, úgyhogy ebben a félévben vicc és túlzás nélkül minden nap hajnali egyig tanulok (/sírok:')), rengeteg órám van, úgyhogy kb szüntelen a beadandókon dolgozom vagy tanulok. Viszont mégis a japánt tanulom a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!