Ha választanotok kell, kikapcsolódásként, mit választanátok szívesebben? És miért pont azt? Lent...
Szóval, film nézés, sorozat nézés, videó játékozás, olvasás, vagy a közösségi portálokat?
Esetleg társas játékokat, zene hallgatást, rádió hallgatást, tv-nézést?
Én nem tudok választani, mert ezek közül több is a hobbim: olvasás, filmezés (film, sorozat), zenehallgatás, telefonon játszás, netezés.
Hangulatfüggvénye, hogy éppen mihez van kedvem.
Ezek közül csak az olvasás. Időnként még a filmezés.
Jobban kedvelem az aktív kikapcsolódásokat. Kirándulás, sportok, vagy elmenni egy buliba.
A buli már retró, és veszélyes.
Kiránduláson tele van féreg bogarakkal a természet.
3, Nem csak retro buli van :) És többnyire nem veszélyes.
A természet pedig csodás. A bogarak is. :)
Nem vagyunk egyformák. Én a te általad felsoroltak többségével nem tudok mit kezdeni. Valószínű nem egy korosztály vagyunk. Én már 40+.
2 es 6
Detto.
A mai fiatalsagnak tenyleg ennyi kikapcsolodasi otlete van, kerdezo? En is toltok sok idot fiatalokkal is, de ok nem ilyenek.
7,
2 és 6 vagyok. Örülök, hogy nem vagyok egyedül :)
Csak olyan programot írt a kérdező ami négy fal közötti, ezért gondoltam biztos fiatal.
Társasjátékok, olvasás, sorozatnézés és kirándulás. Csakis egyet nem tudnák közülük választani. Bár mostanában a sorozatnézés nem köt le valami nagyon.
Kirándulni, olvasni mindig is szerettem, kellően kikapcsoltak, a társasjátékok pedig az utóbbi pár évben kerültek elő újból. Unokatesóimmal tartunk pár havonta társasjáték-estet, a hangulat is nagyon jó, mindenki visz valamit, aztán ott, helyben választunk párat, amivel játszunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!