Szerelmes lehetek a volt tanáromba?
Egy éve érettségiztem, volt egy tanárnőm a gimiben, akit nagyon szerettem. (Én is nő vagyok. De heteró vagyok. Legalábbis eddig azt gondoltam.) Akkor nem tűnt ez extrának, csak vártam mindig nagyon az óráit, mert szeretem hallgatni őt.
Eltelt egy év, eljöttem egyetemre egy távolabbi városba, azóta nem is láttam. De egyre jobban hiányzik, lassan már minden gondolatom ő. Úgy érzem, soha nem lehetek boldog, ha ő nem lesz az életem része, megöl a hiány, a sóvárgás.
Mi a baj velem???
19/L
Nekem is volt ugyanilyen esetem (ugyanúgy mindketten nők vagyunk). Csak párszor találkoztam vele életemben, mégis elkezdtem nagyon kötődni hozzá. Utolsó találkozásunk után kb. fél-egy évvel kezdett hiányozni. Majdnem 4 évig tartott a folyamatos sóvárgás, aztán egy másik - hasonló pozícióban lévő személy - elterelte róla a figyelmem. Tehát végül is ugyanabban a helyzetben vagyok, viszont azóta sokat érett a személyiségem, így sokkal kevésbé veszem komolyan ezt a rajongást. Az "első" illető már eszembe se jut, semmit nem érzek iránta.
Te sem őt szereted, hanem azt az érzést, ami kaptál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!