Szoktatok olykor elérzékenyülni?
Az emberek különböző helyzetekben és körülmények között lehetnek érzékenyek. Például:
1. Érzelmi érzékenység: Az emberek különböző mértékben érzékenyek lehetnek az érzelmi ingerekre, például a szomorúságra, dühre vagy stresszre.
2. Fizikai érzékenység: Vannak olyan emberek, akik könnyen reagálnak bizonyos fizikai ingerekre, például a hangos zajokra, bizonyos ételekre vagy anyagokra.
3. Szociális érzékenység: Sokan érzékenyek lehetnek a társadalmi vagy közösségi interakciókra, például egyes emberek esetleg nehezen viselik a konfliktusokat vagy kritikákat.
4. Környezeti érzékenység: Vannak olyan emberek, akik érzékenyek lehetnek a környezeti hatásokra, például az időjárás változásaira, a zajos környezetre vagy a szennyező anyagokra.
Azt is érdemes megjegyezni, hogy az emberek érzékenysége változhat az élethelyzetektől és az egyéni jellemzőktől függően, és fontos, hogy megértéssel és tisztelettel kezeljük mások érzékenységét.
Hát én most pl ezen:
♥Demjén Ferenc - Hogyan tudnék élni nélküled♥
legkirályabb♥♥♥
5-ös
gondolom nem volna nála esélyed sem
Nem hinném én sem , munka miatt szoktunk találkozni.
De mint egy ártatlan félénk kislány kb. de olyan édes hangja van
" mint egy ártatlan félénk kislány "
Na igen,az ilyen lányok minden pasi álma.
Mivel zárkózott kicsit ahogy látom....és örülök, hogy a munka miatt is beszélünk egyáltalán, mondjuk az muszáj, így nem hinném és nehezen tudnám elképzelni.
És hát ami ellene szól még, hogy nem vagyok elég jóképű ahhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!