Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szolidárisabbak egymásho...

Miért szolidárisabbak egymáshoz a nők, mint a férfiak egymáshoz?

Figyelt kérdés
Főleg ha az ellenkező nemről van szó.
2024. máj. 10. 16:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Nincs másik fiókom.

Ha lenne, akkor is (gondolom) arra válaszolnál, és nem nekem.

Tehát akkor, ha ezt figyelembe veszed, mennyit változik a véleményed?

2024. máj. 12. 14:28
 42/51 anonim ***** válasza:
8%
Bukta! Nagyon egyforma a stílus, az attitűd, a szövegkörnyezet és a színvonal a két fiók közt.
2024. máj. 12. 14:40
 43/51 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem.

De mindegy. Annak örülök, hogy legalább egy dologban egyetértünk: ha valaki sérteget, te meg ugyanúgy visszasértegeted, akkor ugyanolyan ember vagy, mint ő, semmivel se jobb.

Ha mást nem is, legalább ezt sikerült megbeszélnünk.

2024. máj. 12. 14:52
 44/51 anonim ***** válasza:
8%
Mosakodj csak persze. Nem gyanús.
2024. máj. 12. 15:00
 45/51 anonim ***** válasza:

32-es valaszom ota egyaltalan nem irtam, de most jot mulattam a parbeszeden, amit azota irtatok :D hogy lennenk mar ugyanaz? Meg hasonlo a stilus? Nem veszed eszre, hogy szerencsetlen keresi a kegyeid es folyamatosan magyarazkodik neked, mig en csak siman megvetlek a sötetseged miatt eszemben sincs barmit is elmagyarazni neked.

Amugy ha jol ertem mindketten pasik vagytok, tessek szepen osszetartani, cafoljatok ra a kerdezőre :D

2024. máj. 12. 16:10
 46/51 anonim ***** válasza:

"keresi a kegyeid"

Egy fenét. Én a megoldást keresem, szemben ővele, aki sértetten vagdalkozik maga körül, és semmi más nem érdekli.

De ha látom, hogy értelmetlen a dolog, akkor nem folytatom, mert minek?

2024. máj. 12. 16:14
 47/51 anonim ***** válasza:
16%

45 = 46

Fentebb írtam ám, hogy a skizofrén kommunikáció megjátszása, még akkor sem kifizetődő, hogy ha így próbálod az igazadat kierőszakolni. Azt is leírtam hogy miért nem.

2024. máj. 12. 17:09
 48/51 anonim ***** válasza:

Magam is úgy tapasztalom, hogy a nők nagyon összetartóak ha pasiról van szó. Mármint ha szidni kell, mert ha mindegyiknek bejön, akkor más a helyzet, vagy ha hallanak valami vélt vagy valós rosszat pasiról, vagy csak az egyik le incelezi, akkor megy a BFF ott keményen.

Fiúknál meg inkább a versengés, hogy "márpedig én el tudom érni nála, amit te nem, és ne szídd a nőket, mert a nőket tisztelni kell, bármit is csinált, azért csinálta, mert te váltottad ki belőle."

Ez ilyen.

2024. máj. 13. 14:22
 49/51 anonim ***** válasza:
Én erre a választ a 9-es hszben látom. Férfiakban falkaösztön van, a nőkben kollektív tudat. Ezért.
2024. máj. 13. 15:44
 50/51 anonim ***** válasza:
Általában és leginkább azok a nők szokták azt vallani, hogy a nők pont hogy egymást nyírják a pasik miatt, és a férfiak tartanak össze egy bomlasztó nővel szemben, akik maguk is összefognak a saját nemükkel, ha egy pasit le kell törölni a térképről. Ennek az a technológiája, hogy azért mondják az ellenkezőjét, hogy a látszatot elfedjék.
2024. máj. 13. 17:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!