Miért szolidárisabbak egymáshoz a nők, mint a férfiak egymáshoz?
Nincs másik fiókom.
Ha lenne, akkor is (gondolom) arra válaszolnál, és nem nekem.
Tehát akkor, ha ezt figyelembe veszed, mennyit változik a véleményed?
Szerintem meg nem.
De mindegy. Annak örülök, hogy legalább egy dologban egyetértünk: ha valaki sérteget, te meg ugyanúgy visszasértegeted, akkor ugyanolyan ember vagy, mint ő, semmivel se jobb.
Ha mást nem is, legalább ezt sikerült megbeszélnünk.
32-es valaszom ota egyaltalan nem irtam, de most jot mulattam a parbeszeden, amit azota irtatok :D hogy lennenk mar ugyanaz? Meg hasonlo a stilus? Nem veszed eszre, hogy szerencsetlen keresi a kegyeid es folyamatosan magyarazkodik neked, mig en csak siman megvetlek a sötetseged miatt eszemben sincs barmit is elmagyarazni neked.
Amugy ha jol ertem mindketten pasik vagytok, tessek szepen osszetartani, cafoljatok ra a kerdezőre :D
"keresi a kegyeid"
Egy fenét. Én a megoldást keresem, szemben ővele, aki sértetten vagdalkozik maga körül, és semmi más nem érdekli.
De ha látom, hogy értelmetlen a dolog, akkor nem folytatom, mert minek?
45 = 46
Fentebb írtam ám, hogy a skizofrén kommunikáció megjátszása, még akkor sem kifizetődő, hogy ha így próbálod az igazadat kierőszakolni. Azt is leírtam hogy miért nem.
Magam is úgy tapasztalom, hogy a nők nagyon összetartóak ha pasiról van szó. Mármint ha szidni kell, mert ha mindegyiknek bejön, akkor más a helyzet, vagy ha hallanak valami vélt vagy valós rosszat pasiról, vagy csak az egyik le incelezi, akkor megy a BFF ott keményen.
Fiúknál meg inkább a versengés, hogy "márpedig én el tudom érni nála, amit te nem, és ne szídd a nőket, mert a nőket tisztelni kell, bármit is csinált, azért csinálta, mert te váltottad ki belőle."
Ez ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!