Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szolidárisabbak egymásho...

Miért szolidárisabbak egymáshoz a nők, mint a férfiak egymáshoz?

Figyelt kérdés
Főleg ha az ellenkező nemről van szó.
2024. máj. 10. 16:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Nagyon jó. Akkor most hogy kéretlenül is megtiszteltél önérzeteddel, válaszolnál is? Vagy nem érted a kérdést? Elmagyarázom.

Adott egy 23-as válasz, és egy 24-es válasz. Mindkettőnek olyan azonosan alacsony szinten van a színvonala, hogy azoknak tartalmáért olvasási díjat kellene szedni a külföldiektől, mert a bennük áradó butaság az világszintű, az értelmét pedig nem lehet érteni magyarul sem.

Az azonos színvonal miatt, nem tudom eldönteni, melyikőtök adta a választ, ergó nem tudom mire reagáljak.

2024. máj. 12. 13:42
 32/51 anonim ***** válasza:
26. Sztem ne faraszd magad azzal, hogy magyarazni probalsz neki..dehogy erti amit olvas, egy funkcionalis analfabetaval van dolgunk.
2024. máj. 12. 13:45
 33/51 anonim ***** válasza:

Én a #24 vagyok, és még mindig nem értem, hogy ezt miért nevezed butaságnak?

Ha rosszul tudom, az információhiány.

Viszont én mind az életben, mind az általam elérhető médiában azt tapasztaltam, hogy ilyen esetekben a férfiak összezárnak, és védik egymást, míg a nők riválist látnak a másikban, ezért gyilkolják egymást.

Erre te semmi mást nem írtál, csak azt, hogy butaság, ami így nem túl meggyőző a részedről.

Meg persze a lepontozás is egy "utolsó utáni" fegyver szokott lenni attól, akinek nincs igaza.

2024. máj. 12. 13:48
 34/51 anonim ***** válasza:

Na. Öt válasz után megtudtuk, hogy a #24-es vagy. Köszönjük a villámgyors reakciót. Nem tudom mi tartott vissza attól, hogy ezt a #28-as válaszban közöld, de lehet jobb is nem tudni.

Hogy ezt miért írom butaságnak. Nagyon egyszerű az oka: Mert az. Femvilágrendünkben ahol herélt férfiak és nárcisztikus nők vannak, az amit írsz, nem létezik. Hogy miért, ez már szóba került feljebb is, felesleges még egyszer leíratni. Görgess felfelé!

Értem én hogy ez úgy működik a legjobban, hogy az ellenkezőjét mutatjuk kifele femikém, ergó hogy "férfiak csinálják ezt, férfiak védik be egymást", hiszem a feminácizmus is úgy működik hatékonyan ha patriarchálist kiáltanak.

A lepontozás. Hát ha hülyeséget írsz, vállald a kritikát is. Én is le vagyok pontozva, azt mégsem hisztizek miatta. Igaz nem is vagyok femike.

A 32-ről meg annyit, hogy rengeteg értelmes és értékes nő van, akiket pont az ilyenek miatt néznek le előítéletből, mint amilyen te vagy, vagy legalábbis amilyen stílust tolsz itt, már ha lehet stílusnak nevezni, és teszik ki őket olyan viselkedésnek, amit meg sem érdemelnek, úgyhogy ezt a stílust (már ha lehet stílusnak nevezni) a nevükben is kikérem magamnak. Attól hogy férfigyűlölő vagy, az nem jogosít fel téged arra, hogy miattad lenézzék a tényleg jó nőket? Vagy azért csinálod mert konkurenciák neked ők is, és mindig alul maradsz velük szemben? 😉

2024. máj. 12. 13:58
 35/51 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nő.

Tudod, én onnan veszem a tapasztalatokat, hogy egy csoport férfit nyugodtan összezárhatsz: normál körülmények között ott semmi probléma nem lesz.

Míg egy csoport nővel... hát... mindennaposak az összetűzések. De amikor nem, olyankor is utálják egymást.

TE honnan veszed a tapasztalataidat? Mert azt nem írtad le. Most is csak annyit írtál, hogy neked van igazad, és kész.

2024. máj. 12. 14:07
 36/51 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban jártál volna ha felvállalod a femikét, mert hát férfiként ilyet írni hát ez erősen verbálisan herélten hangzik, és ez kínosabb. Férfiként mondom.

Mindenesetre imádom hogy a bohóchalak is regisztrálhatnak a gyakorira, akik hozzászólás szerint váltogatják a nemüket. 😉 (Aki jártas a biológiában, az tudja hogy a bohóchal erre képes, gondoltam ezt leírom, mielőtt kapok egy önérzetes hisztit, hogy mireföl bohóchalazok)

A tapasztalataimat pedig a hétköznapi életből szedem.

26/L

2024. máj. 12. 14:11
 37/51 anonim ***** válasza:

Te nyugodtan sértegethetsz bárkit, igaz?

Te tudod.

Elég fura helyekre járhatsz, az biztos.

Mindegy, a te életed.

2024. máj. 12. 14:14
 38/51 anonim ***** válasza:
Ha már engem is lehet, én miért nem? Úgy igazságos, ha oda vissza megy, nem úgy ha egyoldalú. Persze megértem ha az önérezetednek és az egódnak (ha már az intelligenciádnak nem) jobban esik ha egyoldalú, ráadásul úgy, ha feléd lejt a pálya. És még én járok fura helyekre. Bár ha úgy vesszük a világ fura hely, úgyhogy ez még akár igaz is lehetne.
2024. máj. 12. 14:17
 39/51 anonim ***** válasza:

Pontosan leírnád, hogy hol sértegettelek?

Másrészt: e szerint akkor nem vagy jobb, mint én. Ebben egyetértesz?

2024. máj. 12. 14:22
 40/51 anonim ***** válasza:

A másik fiókodból. Pl. 32.

Jaj már megint ez a félre magyarázás. Te hallod vigyél már bele valami színvonalat a hozzászólásaidba, mert ezt már tényleg kezdem unni. Úgy érzem magam, mint ha a playstationban 2 playerre állítanék egy mondjuk NFL játékot versusba, de a másik kontrollernél nincs senki, és úgy játszok.

2024. máj. 12. 14:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!