Miért szolidárisabbak egymáshoz a nők, mint a férfiak egymáshoz?
Eleve az egész kérdés hamis állításon alapul, ugyanis a nők NEM szolidárisabbak egymással, mint a férfiak.
Egy férfi ÁLTALÁBAN védi a másik férfit - míg egy nő ÁLTALÁBAN megfojtaná egy kanál vízben a másik nőt.
Kivételek mindkettőnél vannak, de ettől még a kérdés nem lesz igaz.
#23! Vááááá. Sötét is, önérzetetes is, de annál nagyobb az egója. Imádom a hisztis nőket. Randi? 😂😂😂😂😂
#24! Bevallom lenézem az olyanokat sértett kis femikéket, akik mindenhova odatrollkodnak, nőkről szóló kérdésbe, hogy "ez fordítva szokott lenni", "ezt inkább a férfiak szokták csinálni." Be szokott ez még jönni bárkinél is? Komolyan érdekel.
#25: te értetted, amit olvastál?
"Femike" ilyet soha nem írna le!
Nem értetted a kérdést? Melyik vagy? A 23 vagy a 24? A butaság szintetek azonos, nem tudlak titeket megkülönböztetni.
De akkor már elmagyarázhatnád azt is, hogy mi a különbség a butaság és a bunkóság között, mert én butaságot írtam ám.
De ha te ilyen kis bepróbálkozós vagy, hogy félremagyarázással próbálsz érvényesülni és bagatelizálva visszakérdezni, akkor rossz hírem van. A skizofrén tettetése nem kifizetődő, mert amennyire tudom eléggé kezdenek üldözve lenni. Gondoltam szólok. 😉
Ja, hogy szerinted ez az állítás butaság?
Hát erre nem tudok mit mondani. Ha te az igazságot butaságnak tartod, az inkább téged minősít, viszont erre valószínűleg nem fogsz rájönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!