Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szolidárisabbak egymásho...

Miért szolidárisabbak egymáshoz a nők, mint a férfiak egymáshoz?

Figyelt kérdés
Főleg ha az ellenkező nemről van szó.
2024. máj. 10. 16:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
16. Eszemben sincs ujra megprobalni, ha sötet vagy felfogni az a te bajod, elj tovabb igy.
2024. máj. 12. 02:22
 22/51 anonim ***** válasza:
Elég érdekes hogy te beszélsz sötétségről, miközben értelmes, releváns indok helyet személyeskedsz lépcsőházkám. (sötét és korlátolt)
2024. máj. 12. 12:26
 23/51 anonim ***** válasza:
Az eredeti valaszom egy teljesen erthető indok volt, aki azt keptelen volt vagy csak epp nem akarta felfogni en azzal le nem allok vitazni meg magyarazkodni. Felesleges időpocsekolas, nem ersz nekem annyit h magyarazkodjak neked.
2024. máj. 12. 12:39
 24/51 anonim ***** válasza:

Eleve az egész kérdés hamis állításon alapul, ugyanis a nők NEM szolidárisabbak egymással, mint a férfiak.

Egy férfi ÁLTALÁBAN védi a másik férfit - míg egy nő ÁLTALÁBAN megfojtaná egy kanál vízben a másik nőt.

Kivételek mindkettőnél vannak, de ettől még a kérdés nem lesz igaz.

2024. máj. 12. 12:44
 25/51 anonim ***** válasza:
8%

#23! Vááááá. Sötét is, önérzetetes is, de annál nagyobb az egója. Imádom a hisztis nőket. Randi? 😂😂😂😂😂

#24! Bevallom lenézem az olyanokat sértett kis femikéket, akik mindenhova odatrollkodnak, nőkről szóló kérdésbe, hogy "ez fordítva szokott lenni", "ezt inkább a férfiak szokták csinálni." Be szokott ez még jönni bárkinél is? Komolyan érdekel.

2024. máj. 12. 13:17
 26/51 anonim ***** válasza:

#25: te értetted, amit olvastál?

"Femike" ilyet soha nem írna le!

2024. máj. 12. 13:19
 27/51 anonim ***** válasza:
Melyik vagy? A 23 vagy a 24? A butaság szintetek azonos, nem tudlak titeket megkülönböztetni.
2024. máj. 12. 13:21
 28/51 anonim ***** válasza:
Megmondanád pontosan, a #24-es írásban mi a bunkóság?
2024. máj. 12. 13:25
 29/51 anonim ***** válasza:

Nem értetted a kérdést? Melyik vagy? A 23 vagy a 24? A butaság szintetek azonos, nem tudlak titeket megkülönböztetni.

De akkor már elmagyarázhatnád azt is, hogy mi a különbség a butaság és a bunkóság között, mert én butaságot írtam ám.

De ha te ilyen kis bepróbálkozós vagy, hogy félremagyarázással próbálsz érvényesülni és bagatelizálva visszakérdezni, akkor rossz hírem van. A skizofrén tettetése nem kifizetődő, mert amennyire tudom eléggé kezdenek üldözve lenni. Gondoltam szólok. 😉

2024. máj. 12. 13:28
 30/51 anonim ***** válasza:

Ja, hogy szerinted ez az állítás butaság?

Hát erre nem tudok mit mondani. Ha te az igazságot butaságnak tartod, az inkább téged minősít, viszont erre valószínűleg nem fogsz rájönni.

2024. máj. 12. 13:33
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!