Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek bűn tolvajtól lopni?

Szerintetek bűn tolvajtól lopni?

Figyelt kérdés

Példáúl egy olyan munkáltató aki nem jelent be, ott húz le ahol csak tud és a nyaralásait meg a luxus kiadásait kb a te jussodból fedezi.

Vagy attól aki jótékonyság címszóval egy vagyont tett a sajat zsebébe. Ilyen emberekre gondolok.

2024. máj. 10. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Értem az álláspontotokat, hogy bűn de ha lényegében azt szerzem vissza amit tölem vettek el akkor az nem is lopás hanem jogos visszavétel.

Am szerencsére nem dolgozom ilyennek csak eszembe jutott ez a téma. A múltban volt azért hasonló tapasztalatom emberekkel.

2024. máj. 10. 15:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha pl a szomszéd kisgyerek ellopjava biciklimet és másnap meglátom a kertjében ne vegyem vissza tőle?
2024. máj. 10. 15:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem osztom a megdobnak kővrl dobd vissza kenyérrel szemléletet. Inkább megdobnak kővel hajíts a fejére egy hegyet!
2024. máj. 10. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:

"Példáúl egy olyan munkáltató aki nem jelent be"

Ez szerintem nem lopás, mert nem kötelező ott dolgoznod.

2024. máj. 10. 17:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha nem én akkor jön helyettem valaki más akinek ugyanúgy lenyúlja majd a juttatásait saját zsebbe. Valakitől mindenképpen elveszi a pénzét, a nyugdíját. Mi ez ha nem lopás?
2024. máj. 10. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Dolgozz ott ahol be vagy jelentve.
2024. máj. 10. 19:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Én most nem magamról beszélek hanem úgy általában. Be vagyok jelentve teljes bérrel és jól is érzem magam a munkahelyemen. De ez nem mindig volt így és rengeteg más ember is küzd ilyen gondokkal.
2024. máj. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!