Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyha egy gyerek bőg pl...

Hogyha egy gyerek bőg pl buszon már vagy fél órája és nekem eldurran az agyam,és az alábbit mondom,akkor mi történhet?

Figyelt kérdés
"Ideje lenne elkussoltatni a f*sz kölyködet!!!" Ezért pofánverhetnek engem? Mondjuk nem hatna meg,mert én meg feljelenthetem az illetőt,csak érdekel..29N
máj. 9. 15:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
30%
Engem is idegesit a vinnyogas, hisztizes, de azert igy biztos nem nyilvanulnek meg, inkabb en megyek arrebb ha tehetem. Multkor pl allt bent a metro az allomason, be akartam szallni, latom hogy ott egy csapat gyerek, olyan osztalykirandulasszerűek voltak, elkezdtem futni, hogy a mellette levő masik kocsiba tudjak beszallni :D
máj. 10. 15:42
 32/33 anonim ***** válasza:
53%
Bakker! Ne légy gyökér! Nem tudhatod miért sír. Egy. Kettő gondolod a szülő élvezi? Ne máá! A gyerek az egy gyerek. Majd ha lesz neked is meglátod milyen is ez a dolog.
máj. 11. 00:33
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Megnyilvánulása alapján a kérdező most járta ki az óvodát.
máj. 11. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!