Ez a viselkedés abnormális? Mi bajom lehet?
Lobbanékony a természetem. Sokszor indulatból hirtelen cselekszem. Hangosan beszélek, harsány vagyok, ha beleélem magam valamilyen történet mesélésébe a párom szerint olyan mintha felemelném a hangom.
Féltékeny típus vagyok, de nem benne nem bízom, hanem a nők borítanak ki, ha próbálkoznak.
Van egy nő aki rá van kattanva évtizedek óta. Nem érdekli, de szóba áll vele. És engem a nő dühít. Pedig fel se kellene vennem. Mert nem rúghat labdába se mellettem.
Az a lényeg, hogy olyan hisztit tudok csapni, mintha elmenne az eszem, drámázok, összetörtem vázát, de meg se csalt, csak nem ignorálja a nőt.
Normális, hogy ennyire impulzív vagyok?
Magam járatom le.
Lehet, hogy valamilyen személyiségzavarom van?
Püföltem már mérgemben a bokszzsákot itthon, ököllel ütöttem a saját lábamat, amikor tehetetlen dühömben nem tudtam mit tenni (alkoholista apa szekált) de soha senkit nem bántottam.
Nem hunyászkodok meg, nem félek a főnöktől, akitől rettegtek mások. Simán kiállok a jogaimért.
Ha sérelem ér, vagy jogtalanságot tapasztalok a megfelelő helyen egyből feljelentést teszek.
Ha elborult az agyam, simán kiosztottam a főnökömet is.
Ha megaláztak vagy nem tetszett valami, volt hogy simán kisétáltam a melóhelyről.
De fura mód pont a főnök személyesen hívott fel, hogy mehetek a leszámolópapírjaimért. Talán tiszteletet vívtam ki nála, mert rettegnek tőle az alkalmazottak, meghunyászkodnak én meg nem tettem. De ez akkor sem normális. Indulatból cselekszem.
Nem tűröm el, ha sérelem ér.
Rendőrség, fogyasztóvédelem, betegjogi képviselő, Egészségbiztosítási Alapkezelő, NAV, minddel volt dolgom, kártérítést is kaptam. Mindig nekem volt igazam.
Mindig elérem, amit akarok.
Eléggé hedonista vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Ilyesmi dolgokra kell gondolni, hogy sztk alapon ingyenes kezelésért elkértek pénzt az emberektől. Nem is tudták, hogy ez ingyenes, vagy nem tudtak mit tenni. Én képben vagyok általában a törvényekkel, ha nem utána járok. Ment is a levél a nemzeti egészségbiztosítási alapkezelőnek felnyomva a praxist.
Persze fizettem direkt, nem dumáltam. Nyugtákat eltettem, scanneltem. Kaptak ejnye-bejnyét.
Sokat bántottak gyerekként lehet ezért hadakozok minden szemétség ellen.
De ez nem jó, el fogok számolni 10-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!