Az miért van ha vonaton elmegyek wc-re, 1 percet vagyok benn, de valaki addig egyfolytában feszegeti, rángatja az ajtót? Amikor kijövök senki sincs ott.
Mert a majomagya nem dolgozza fel, hogy van egy lámpa a retyó ajtaja felett, ami világít, ha foglalt (ha esetleg a zárt ajtóból nem lenne egyértelmű), és fel akarja tépni, aztán elszégyelli magát, mikor rájön erre.
Más kérdés, hogy én is dörömböltem már budiajtón, mikor Mezőkövesdtől Vámosgyörkig álltam előtte, várva, hogy mikor jön ki. Először finoman kopogtam, mert arra gondoltam, hogy ha valaki épp a démonait fossa ki, annak van épp elég baja, nem hiányzik neki, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam, de Miskolcon ittam egy sört, és éreztem, hogy nem fogom kibírni Budapestig. Mikor sikerült kiszedni (bekiabáltam, hogy jól van-e, és mikor nem jött válasz, akkor szóltam, hogy semmi gond, hívom a kalauzt), akkor kijött a srác, és megkért, hogy siessek, mert amúgy a budiban bújkált a kalauz elől.
Rá vannak gerjedve a szarodra.Akarják.
Egyébként nem tudom,ez ilyen Murphy filozófia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!