Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen testrészt néztek meg...

Milyen testrészt néztek meg egy pasin, és miért azt?

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Tekintetét, hogy az intelligencia fénye csillog-e benne.

Kezét, imádom a szép, hosszabb, vékonyabb ujjakkal rendelkező, de közben erős férfikezeket.

Lábát, ne legyen formás, se hájtól, se izomtól, nekem a lábnapot kihagyó és nem hájas férfilábak tetszenek.

A száját, hogy vékony legyen, a telt ajkakat csak nőkön találom szépnek.

Meg hogy ne legyen sok felesleg rajta.

2024. máj. 8. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Mit tudtok nézni a fenekünkön?

Nem mindegyikőnknek ugyan olyan?

2024. máj. 8. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is az összképet nézem először; hogy milyen a testtartása, kiállása, illetve mozgása, ápolt és gondozott-e a külseje. Utána az arcát, különösképpen a tekintetét, illetve karjait és a kézfejét.
2024. máj. 8. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:

#12 :) :) Nem!

Hogyhogy mit nézek a feneketeken?

Forma, feszesség, méret, mondjuk. Fantázia kérdése.

Ja igen, valaki írta az ajkakat. Az is nagyon lényeges. Keskeny vagy telt. Nekem csak az egyik tetszik például.

Ha már a tápcsatornánál tartunk, az is lényeges számomra, hogyan eszik. És mit. Mennyire egészséges.

Így visszaolvasva nálam nagyon sok kritériumnak kell megfelelni. Nem is tudtam ezt eddig magamról. Köszi a kérdést, Kérdező! Önismereti lecke volt megint.

2024. máj. 8. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Seggét, arcát, szemét.
2024. máj. 8. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek belenézek a szemébe, és ennyi volt. Fogalmam sincs, hogy néz ki...
2024. máj. 10. 06:15
 17/17 anonim ***** válasza:
A testalkata is számít, nekem a vékonyabb, kicsit/közepesen izmos pasik jönnek be. Egyébként az arcát, fenekét nézem meg. Számomra a férfi fenék nagyon esztétikus.
2024. máj. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!