Mi volt a legfurább testrész, amit láttál?
Szaud-arábiában voltunk kirándulni,egyik téren nyilvános lefejezés és csonkítások.
Bárki megnézheti,ez a célja is.
Élőben saját magam. Volt egy időszak, mikor egyszerre volt tejfogam és bölcsességfogam. (nem volt alatta maradandó fog, szóval nem esett ki a tejfog felnőtt koromra sem, de végül kihúzattam)
Neten látottra nemigazán tudnék mondani "leg"-et, mert az a helyzet, hogy az ilyen születési rendellenességeket, örökletes betegségeket már 12 éves korom óta, ahogy lett internetem, külön kifejezetten kerestem.
De talán a kettős torzok (sziámi ikrek) azon változatát mondanám, mikor mindkét iker egyforma mértékben van kifejlődve, de éppen, hogy csak szét vannak válva. Mert bár hiába néznek ki úgy, hogy egy test/2 fej, a testfelek teljesen fel vannak osztva az ikrek közt. Szóval pl simán lehet az egyik hasa melegebb, mint a másiknak, hiába, hogy ránézésre csak ugyanazon has két különböző fele.
Szóval pont hogy nem az, hogy van valami, ami kinézetre fura, hanem épp ellenkezőleg, kinézetre normális, de mégse olyan mint általában.
#3:
Nem egy bohócot láttál véletlenül? 😄
A kicsi f--szom...
Egyik haveromnak mindkét lábfején két-két ugyanazon lábujja össze volt nőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!