Mit gondoltok a babaarcú lányokról/fiatal felnőttekről?
Engem ezzel büntetett meg a sors, ki nem állhatom. Van, hogy 8 évvel fiatalabbnak néznek, holott lassan már mindent elkövetek, hogy idősítsem magam. Az ismerkedésről ne is beszéljek, hogy ott mekkora hátrány ez. Ti mit gondoltok a babaarcról?
(A babaarcon azt értem, hogy nagyok a szemeim, pisze az orrom, kicsi a szám és az állam)
Nekem ez koràbban nem volt gond.
Egyik exem a tipik russian doll arccal volt megàldva, max a zsekàk néztek rànk furàn, meg alkalmanként, új helyeken elkérték a személyijét.
Nő vagyok és hasonlóan nézek ki, én nem látok benne problémát. Tiniként sokkal idősebbnek néztem ki a koromnál, most meg "megálltam a fejlődésben", legalábbis az arcom biztosan 😂 Egyszer még a kórházban is megállítottak és nem akartak felengedni az adott osztályra mert azt hitték nem múltam el 14. Saját tapasztalataim szerint van ennek előnye és hátránya is, sok olyan férfivel találkoztam akinek bejött a fiatalabbnak tűnő arcom. Viszont, baromi nagy hátránya az hogy a megjelenésem miatt az emberek nem vesznek komolyan a mindennapok során, és a munkában sem - Azért elég megalázónak érzem ha mondjuk a kollégák félresepernek, vagy figyelmen kívül hagynak. Tényleg "gyerekként" kezelnek ilyen téren, annak ellenére hogy egyáltalán nem vagyok az. A megjelenésem és a személyiségem miatt pedig nagyon gyakran beletuszkolnak a "csendes, szendeszűz" kategóriába, és kényszert éreznek arra hogy úgy terelgessenek meg irányítsanak mintha tényleg csak egy kislány lennék. Ezt például duplán rühellem, nagyon nem vagyok kibékülve azzal ha valaki kérdezés nélkül tanácsokat ad, vagy azt gondolja hogy egyáltalán rászorulok az említett ranácsaira.
De nézzük a jó oldalát, legalább lassabban öregedünk 😶 Ha most nem is látjuk a pozitív oldalát akkor nagyon remélem hogy 20-30 év múlva örülni fogunk annak hogy fiatalnak nézünk ki :)
A nagy érdeklődésre való tekintettel megírom, hogy 25 éves vagyok. :)))
A válaszokat pedig köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!