Az baj, ha túlságosan kedves és ragaszkodó ember vagyok?
Mások ezt úgy élhetik meg, hogy tapadós vagyok, mint a légypapír. Pedig ez nem egyéb, mint puszta kedvesség. De sokan félreérthetik. Én nem tehetek róla, ilyen vagyok, kész.. 🤷♂️ Kedves és empatikus.
Nagyon meg tudok szeretni embereket, ha szimpatikusak, vagy van valami közös emlék. Ez pozitív tulajdonság, vagy inkább hátrány? Nem akarom elüldözni sem az embereket.
Nehezen élem meg az elutasítást, vagy ha nem kapok szeretetet. Olyankor úgy érzem magam, mint a partra vetett hal, vagy mint a használt zsebkendő, amit eldobnak. Nagyon vágynék egy ölelésre.
Én személyes tapasztalatból beszélhetek. Először leírom a véleményem: ez nagyon rossz. Te szenvedsz, viszont ha annyira rá akarod erőltetni magad es a szereteted másra, az a másik félnek is borzasztó.
A személyes tapasztalat pedig: volt egy lány, akivel régebben beszéltem neten, de rájöttem hogy komoly mentális gondjai vannak így megszakítottottam a kapcsolatot vele. Vagyis akartam. Folyton írt fb-n, én tiltottam, de csinalta az újabbnál újabb profilokat, hogy üzenhessen nekem. Aztan hivogatott, a családomat is egy idő után elkezdte zaklatni, és már 3 éve ez megy. A zaklatás legalábbis, mert mint kiderült, O engem fbn csekkol kb 5-6 éve. Tehát igen, neki is biztos rossz, de azzal, hogy ennyire rám akarj erőltetni magát, csak undort valt ki belőlem.
Ezt azért írtam le, mert ebből talán te is érzékeled, hogy nem csak neked rossz ha ennyire nyomulsz, és az ellenkezőjét is kiválthatod a másikból, akit te csak szeretni akarsz. O viszont nem akarja, hogy szeresd. Ezt sajnos el kell fogadnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!