Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, ha túlságosan kedves...

Az baj, ha túlságosan kedves és ragaszkodó ember vagyok?

Figyelt kérdés

Mások ezt úgy élhetik meg, hogy tapadós vagyok, mint a légypapír. Pedig ez nem egyéb, mint puszta kedvesség. De sokan félreérthetik. Én nem tehetek róla, ilyen vagyok, kész.. 🤷‍♂️ Kedves és empatikus.

Nagyon meg tudok szeretni embereket, ha szimpatikusak, vagy van valami közös emlék. Ez pozitív tulajdonság, vagy inkább hátrány? Nem akarom elüldözni sem az embereket.

Nehezen élem meg az elutasítást, vagy ha nem kapok szeretetet. Olyankor úgy érzem magam, mint a partra vetett hal, vagy mint a használt zsebkendő, amit eldobnak. Nagyon vágynék egy ölelésre.

máj. 6. 21:45
1 2 3 4
 11/31 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nyilvànvalóan csakis a végletek léteznek, szóval legyél ilyen, ahogy utolsóra beírtad.

Véletlen se vàlogasd meg az emberi kapcsolataid minőségének függvényében, h kivel hogyan viselkedsz.

Ég óvjon a kognitív funkciók hasznàlatàtól!!!

máj. 6. 22:18
 12/31 anonim ***** válasza:
89%

Te nem kedves vagy és ragaszkodó, hanem erőszakosan szeretetvágyó, szeretetre és figyelemre hiányos.

Nyilván nem kell bunkó törtető rosszindulatúnak lenned, elég lenne ha simán csak normálisan viselkednél.

máj. 6. 22:19
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Ez kissé talán inkább nőies tulajdonság. Nem tudom, milyen nemű vagy, férfiaknál is előfordul ilyen, csak ritkább.
máj. 6. 22:23
 14/31 A kérdező kommentje:
Hát igen, a szívem óriási.. ☺️☺️ Köszönöm a válaszokat, cukkerek vagytok. 🙂
máj. 6. 22:24
 15/31 A kérdező kommentje:
13# Pasi vagyok.
máj. 6. 22:30
 16/31 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez akkor baj, ha a másik nem mutat akkora érdeklődést. Valaki egyből veszi a lapot, másnak egyértelműen kell megmondani.

Egyébként a neurodivergens emberekre jellemző az, hogy nem tudják, hol a határ. Nekem is van pár olyan aspergeres ismerősöm, akik folyamatosan nyomulnak, mert azt hiszik, hogy megengedem nekik azzal, hogy időként válaszolok egy lájk jelet. Teljesen félreértelmezik, nem én vagyok a hideg, hanem csak az érdektelenségemet akarom kimutatni.

máj. 6. 22:44
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ha másokkal is így beszélsz, hogy "cukker" meg ezer szmájli, akkor nem csoda, hogy elkerülnek.
máj. 6. 22:47
 18/31 A kérdező kommentje:
16# Nyilván nem random idegenekre irkálok én se/vagyok veled kedves, akiket még sose láttam, hanem régi ismerősökre, haverra esetleg, akik valami miatt szimpik rokonszenvesek.. Nem írok én soha ismeretlenekre, nem vagyok bolond..
máj. 6. 22:51
 19/31 A kérdező kommentje:

16# Egyből veszem a lapot. Sosem zaklatnék senkit. Nem vagyok holmi pszicho zaklató.. De a minimális kedvességet megadom mindenkinek, remélem azért ez nem bűn.

Arról meg nem tehetek, ha valaki valamiért szimpi/rokonszenves emberileg nekem.. Köszönöm mindenkinek a választ. 🙂

máj. 6. 23:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább legyek bunkó, törtető, rosszindulatú? Azért ne legyek jó, mert kihasználhatnak? Mindig azt nézzem, hogy ki fog nekem keresztbe tenni? Ez színtiszta paranoia.."

. Elsősorban inkább ne legyél ostoba.

Te nem jó vagy, ha az emberek eszközök arra, hogy értékesnek érezd magad.

Meg a ragaszkodás és a bukóság mellett azért ezernyi megoldás van.

máj. 6. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!