Elmennétek így nyaralni?
A párom és az egyik haverja a munkahelyén megbeszélték hogy a nyáron 4en elmegyünk együtt nyaralni Poroszlóra és onnan átmegyünk majd Hortobágyra mert arra még nem voltunk nyaralni. Szóval úgy lennénk hogy a párom kollegája annak a felesége és a párom meg én. Viszont nekem az a gondom hogy nagyon introvertált vagyok és nem is ismerem a párom kollegaját és feleségét.
A kolléga 40 év körüli, a felesége 32 és mi 28 évesek vagyunk. Nem tudom hogy jól ki e jönnék velük.
Persze nem kell velük lennünk csak külön apartmanban leszünk ráadásul ők visznek el minket autóval mert nekünk nincs autónk.
Ők hárman egy munkahelyen dolgoznak én meg máshol így őket persze hogy jobban ismeri a párom.
Viszont én egyszer hallottam beszélni a csajt telefonban mikor a párom a haverjával beszélt és úgy káromkodott a csajszi mint egy kocsis.
Szerintetek így ismeretlenül belevágjak ebbe? Csak 3 éjszakára mennénk a foglaló még nincs kifizetve
Kérdező, te egész életedben ilyen gyáva introvertált nyuszi szeretnél lenni? Vagy most kilépsz a komfortzónádból és változtatsz a jelenlegi viselkedéseden?
Mégis, mit történne? Csak te kreálod a problémát. Miért nem tudsz lazítani és kikapcsolódni?
Menj el nyugodtan, érzed jól magad.
Ha ő önmaga el tudná dönteni, akkor a kérdést se írta volna ki, ilyen egyszerű. Akkor ő már eldöntötte volna, hogy nem megy. De bizonytalan, így meg van rá az esélye, hogy ha rájön, hogy csak ő kombinálja túl és gerjeszti a feszkót a negatív gondolkodásával, akkor el fog menni.
nehogy elmenj, szerintem sokkal jobb otthon rohadni a kánikulában, nehogy esetleg levetkőzd három napra az "introvertált vagyok" hisztit és megismerkedj valakivel, hiszen te már eldöntötted, hogy csak a nővel programozhatnál, de az biztos bunkó, mert egyszer hallottad őt káromkodni, és különben is tök öreg, hiszen ő már harminc múlt, te meg egy 28 éves "Kiccsaj" vagy.
a többiek meg nem értem mit hisztiznek, nem a csaj háta mögött döntöttek, aki tud olvasni, az látja, hogy még semmi nincs kőbe vésve, csak gondolom dumáltak a munkahelyen, felvetődött az ötlet, és a srác ki merte kérni ennek a hisztibékának a véleményét... lássuk be, csak az a bajod, hogy a pasid hozzá mert szólni egy emberi lényhez, aki nem te vagy.
szerintem kapd össze magad kicsit és vegyél vissza, mert a végén még mással meg egy nyaralni a hortobágyra...
19, ritka tapló vagy...
Én se mennék, Egészen más elmenni idegenekkel egy szórakozóhelyre, ahonnan bármikor haza tudsz menni, ha akarsz, és egészen más idegenekkel elmenni az ország másik végére úgy, hogy áradásul tőlük függsz, hozzájuk kell alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!