Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmennétek így nyaralni?

Elmennétek így nyaralni?

Figyelt kérdés

A párom és az egyik haverja a munkahelyén megbeszélték hogy a nyáron 4en elmegyünk együtt nyaralni Poroszlóra és onnan átmegyünk majd Hortobágyra mert arra még nem voltunk nyaralni. Szóval úgy lennénk hogy a párom kollegája annak a felesége és a párom meg én. Viszont nekem az a gondom hogy nagyon introvertált vagyok és nem is ismerem a párom kollegaját és feleségét.

A kolléga 40 év körüli, a felesége 32 és mi 28 évesek vagyunk. Nem tudom hogy jól ki e jönnék velük.

Persze nem kell velük lennünk csak külön apartmanban leszünk ráadásul ők visznek el minket autóval mert nekünk nincs autónk.

Ők hárman egy munkahelyen dolgoznak én meg máshol így őket persze hogy jobban ismeri a párom.

Viszont én egyszer hallottam beszélni a csajt telefonban mikor a párom a haverjával beszélt és úgy káromkodott a csajszi mint egy kocsis.

Szerintetek így ismeretlenül belevágjak ebbe? Csak 3 éjszakára mennénk a foglaló még nincs kifizetve

máj. 6. 11:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%

Ezek mind gondolati torzítások a fejedben.

Így nem lehet élni.

máj. 6. 12:05
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Persze,majd cseréltek párt az első éjszaka!
máj. 6. 12:05
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
A te hátad mögött senki ne beszéljen meg rólad semmit. Én a barátommal való kapcsolatomról is elgondolkodnék. Nem nézek ki sok jót ebből a felállásból, és az nem vigasz, hogy csak 3 nap. 3 nap szenvedés pont 3-mal több a kelleténél.
máj. 6. 12:06
 4/26 anonim ***** válasza:
21%
Milyen gondolati torzítás, ebben még gondolat se volt, csak tényleírás, és egy jogosnak tűnő félelem.
máj. 6. 12:08
 5/26 anonim ***** válasza:
33%

Téged megkérdezett, hogy lenne-e kedved?

Hogy vezette ezt fel?

máj. 6. 12:12
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
nem nyaralok belföldön
máj. 6. 12:15
 7/26 anonim ***** válasza:
63%
Igen, elmennék. Miért ne? Ha ez ekkora problémát okoz, akkor valami nincs rendben fejben. Ez nem introvertáltság.
máj. 6. 12:16
 8/26 anonim ***** válasza:
54%

Gondolati torzítás azt jelenti, hogy valaki előre vetít rossz dolgokat és a lehető legszerencsétlenebb kimenetel miatt előre fél és agyal.

Olyan dolog miatt aggódik, ami még meg sem történt. Nem a valóságban van az ilyen illető. Valójában senki élő nem tudja megmondani, hogy hogyan fog alakulni az egész nyaralás.

Sok emberre jellemző ez sajnos.

máj. 6. 12:16
 9/26 anonim ***** válasza:
54%

Az még nem torzítás, torzítás az lenne, ha hamis alapokról indulna. Ő viszont önismereti alapokról indul ki. Nagyonis megalapozott, reális a félelme. A nem menéshez pont elég indok az, hogy nem akar. Egy pár közös programjának mindkét fél kívánságának meg kell felelnie.

7-es, te elmennél vele. De neked nincsenek ilyen problémáid. Se empátiád. Az, hogy valaki más, mint te, még nem jelenti azt, hogy bolond. Sőt. Akár fordítva is lehet. Ha te teszel fel egy kérdést, és a kérdező nem érti a problémádat, akkor ő is lebolondozhat? (Az "én nem bolondoztam le, csak azt mondtam, hogy nincs nála rendben minden" választól kímélj meg.)

máj. 6. 12:23
 10/26 anonim ***** válasza:
32%

Nem lehet önismereti alapja. Ugyanis nem tudja, hogy ki fog-e jönni valakikkel és ehhez idegenek segítsége kell neki.

Ez nem introvertáltság, hanem önbizalom és bizalomhiány.

Ezt bőven elég megbeszélni a párjával vagy a mikrokörnyezettel, akik ISMERIK. De vele sem tud beszélgetni.

Itt nagy problémák vannak.

máj. 6. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!