Mit lehet arra válaszolni, hogy "de csendben vagy"?
Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 22:47
11/18 anonim válasza:
Hú hányszor hallottam én ezt életemben 😂
Én ilyenkor megmodnom, hogy "általában csendben szoktam lenni", vagy hogy "nem beszélek sokat" hogy tudják hogy nagy tereferére tőlem ne számítsanak, vagy azt is kodnhatod, hogy "most ilyen a kedvem" vagy hogy "most nem volt semmi modnandóm" aztán ha kícáncsi tovább kérdez...
12/18 anonim válasza:
Mivel ez nem kérdés, az égvilágon semmit se kell rá válaszolni.
14/18 anonim válasza:
Én ezt válaszolnám:
Tudom, mélyen belül viszont zokogok.
De akkor jön úgyis a miért..
Szóval mond azt, hogy:
Tudom, de nem történt semmi érdemleges, hogy megszólaljak.
16/18 anonim válasza:
Mármint bocs, ez lenen aválaszom. Ilyen köszöönm, hpgy észrevetted. Szeretem a csendet. Vagy ilyesmi.
17/18 anonim válasza:
Attól függ ki és mikor mondja, de vagy nem mondok semmit, vagy olyanokat, hogy "ehhez nem tudok hozzászólni", "nem ismerem az illetőt akiről beszéltek", "mit mondjak" stb stb.
18/18 anonim válasza:
Volt, hogy erre azt válaszoltam, "nem vagyok most beszédes kedvemben", vagy "amit mondani szerettem volna, már más elmondta helyettem is".
Egyik gimis osztálytársam, amikor először és utoljára ezt mondták neki, csípőből rávágta, hogy " lehetnél te is! :D ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!