Fiatalok. Mi az oka hogy folyton Facebook-on lógtok? Ez online függőség?
Igazából bármilyen korosztály véleménye érdekelne.
Olvastam, hogy azért függők, mert félnek hogy lemaradnak valamiről?
De miről?
Ez csupán online tér, ha este lépnétek fel az már nektek ciki?
Hát ezek a mai fiatalok. Bezzeg az én időmben még alkoholisták voltunk és szerencsejátékoztunk. Ah, régi szép idők.
Szarkazmust félretéve, tömegközlekedésen mindenki telefonozik, kortól fügfetlenül
#12 "tömegközlekedésen mindenki telefonozik, kortól fügfetlenül"
Vagy élvezi a tájat, beszélget a mellette ülő haverjával/párjával
Esetleg zenét hallgat, és csak addig nyúl a telefonhoz, amíg számot vált, ha szükséges.
Nem mindenki van hozzáragadva a telefonhoz.
13
Igazad van, többségre gondoltam.
13-14...
Konkrétan:
A tömegközlekedéseken a tinik nagyjából 80%-a nyomkodó és/vagy fülesező.
Ugyanez az arány a húszon-harmincasok körében hasonló, ott nagyjából 70-75%.
A középkorúaknál - 40-50-es éveiket élők - nagyjából fifty-fifty, azaz kb a fele "kütyüzik", a fele nem.
A min 60-as éveikben járóknál ez az arány nagyjából 10-15%.
Ez a fővárosi tömegközlekedés.
Nagyon közösségi oldal függők lettek.
A valódi élet kint van, nem az online világban.
Facebook?
Bár az lenne még trendi, nem az emberiség ellen elkövetett bűn kategóriába eső Tiktok…Ahhoz képest a Face, Instagram használata egy múzeummal felérő kultúrprogram.
18
Face ugyanannyira rossz, mint tiktok, stb., ott is a kis buborékodban vagy, ahova az algoritmus által kerültél (olyan tartalmat ad, ami érdekel), ami lehet akár tudományos is (bár ez lehet inkább a youtube esetében igaz), de lehet valamilyen konteó is (laposföld, stb), vagy csak simán agysorvasztó kategória
De akkor mi a menő a mai fiatalok körében?
Valami közösségi oldalra csak rá kattantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!