Az emberek miért ítélik el azt, aki nem megy el szavazni?
Van, akit egyik párt sem tud megszólítani.
Én évekig követtem a politikát, de már csak mérsékelten.
Annak érdemes ezzel foglalkozni ennyit, aki ebből él.
Aki meg tájékozatlan minek szavaz?
Azt se tudja mire szavaz sok ember, nem elég körültekintőek.
Én úgy vagyok vele, hogy nem ítélek el senkit, ha a "nem szavazáshoz" kapcsolódik egy bizonyos attitűd meg egy elfogadható magyarázat. Ha valaki úgy gondolja, hogy szerinte siralmas a felhozatal és nem tud ezek közül választani, meg tudja indokolni, hogy egyik párt programja sem tetszik ezért és ezért... Akkor azt gondolom, hogy utánajárt a dolgoknak, tájékozódott, és ezt a döntést hozta. (Mondjuk akkor is el lehet menni és lehet rajzolni a lapra egy falloszt, de ez már más kérdés.)
Vagy ha valaki nem megy el szavazni, de cserében év közben sem panaszkodik, csak él, elvan magának, az sem zavar annyira.
Viszont ha valaki nem megy el szavazni, de év közben azt hallgatom tőle, hogy minden szar, nincs EÜ, nincs oktatás, nincs pénz, nincs ez, nincs az, de arra nem vette a fáradságot, hogy elvonszolva magát a szavazófülkéig, akkor az fel tud idegesíteni rendesen.
"Mondjuk akkor is el lehet menni és lehet rajzolni a lapra egy falloszt, de ez már más kérdés."
Alapszabály, hogy nem rajzolunk a szavazólapra falloszokat, mert negyedjére választják meg őket kétharmaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!