A magyar választási kampányokat elnézve a magyar emberek (baloldaltól jobboldalig) sosem valaki MELLETT szavaznak/adják le a voksukat, hanem mindig valaki ELLEN?
ez egy jelenlegi világtrend, tehát különlegeset nem látnék bele. a populizmus és a gyűlöletkeltés az, amivel a legtöbb szavazót mozgósítani lehet. ez így van sajnos.
De ha úgy gondolod, hogy van olyan párt, amelyik valódi értéket képvisel, akkor mindenképp tedd rá a voksodat, hogy erősítsd őket. Nem kell a nyájjal tartani, nem vagyunk birkák szerencsére. Ugye?
Ez így van, én vagyok az egyik példa.
Az egész jellemem, személyiségem alapvetően kommunista, a liberalizmustól idegbajt kapok, és szorult belém némi rasszizmus is.
De mivel O1G ellen a legesélyesebbnek a DK-t találom, így DK párttag vagyok.
A fideszre kell szavazni, mert:
- 2010-ben 3 millió autója volt a magyaroknak, ma több mint 4 millió 200 ezer!
Ebből az adatból levonható: hatalmas a jólét!
De szerintem ebben nincs semmi meglepő.
Régi igazság: "Az ellenségem ellensége a barátom."
#8-nak:
Soha nagyobb öröme, ne legyen az életében!
Bakker, pont ezen gondolkodtam ma délelőtt! Hogy 2010-ig szinte mindig a regnáló kormány ellen szavazott a nép, mindig megvolt a kormánybuktató hangulat. És ez azóta nagyon hiányzik, ez az egyik titka a Magyar Péter jelenségnek.
A Fidesz is kihasználta ezt egyébként, egyre inkább negatív kampányokat folytatott az ellenzék ellen, ráadásul már nemcsak kampányidőszakban, hanem folyamatosan. Úgy kommunikáltak szinte, mintha ők lennének ellenzékben és minden baj forrása a "baloldal" lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!