Miért nem merik felvállalni az emberek, hogy kire fognak szavazni?
Az a baj hogy sok felesleges konfliktust generál és üres vitákat. Már próbálkoztam ezzel, tényleg jobb ha magánügy marad.
Hajrá TISZA, Hajrá Vitézy!
10:17
Hát így persze, hogy nem lesz változás hogyha ilyen emberek vannak mint te.
De jó oké, nem szavazol senkire, de azért remélem nem panaszkodsz az árakra vagy a nehéz életminőségre! Van lejjebb a Fidesz szavazóknál, na pont az aki még egy szalmaszálat sem tesz keresztbe.
Aki nem szavaz senkire és mellette mégis sír a szája igen vastag bőr lehet a pofáján. Én ilyet ebben a helyzetben a Wc-n ülve egy magamban sem mernék kijelenteni nem, hogy még híresztelni ezt.
6, Nem tudom, hogy ki a bugyutább, én, aki belátom, hogy ez az ország egy diktatúra és, tök mindegy, hogy kire szavazol, csak ahhoz asszisztálsz, hogy 4 évente eljátszák, hogy ez az ország demokrácia, miközben, lónemiszervet az, vagy, az, aki homokbadugva várja a csodát és, hiszi, azt, hogy demokratikus úton leváltható ez a kormány, miközben a teljes választási rendszert ők irják, az összes létező jogszabályt ők irják, még a választást is ők szervezik és, ha kell, akkor a választások hetén reszelknek azon a jogszabályon, amin kell.
Én bugyuta, nekem nem probléma ezt belátni, de én 2024-ben is megmondom, hogy ezt a rendszer választási úton, nem lehet leváltani.
És a panaszkodás egy diktatúrának szól, nem a demokráciának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!