Hogyan lehetnék olyan ember aki mindent leszar és olyan 'lesz ahogy lesz' felfogással él?
persze vannak terveim pl kozeljovobeli terv, de gyakran olyan dolgokat igerek be pl paromnak ami majd pl 2-3 ev mulva lesz de meg kozel sem biztos hogy meg tudom csinalni.
pl beigertem paromnak higy 2 ev mulva osszekoltozok vele albiba de mivel az az osszes penzem elvinne ezert egy jo ideig maradnek otthon anyamnal
Hát,ha pl úgy veszed,hogy a sors egy egzakt valami, és csak olyan történhet, ami benne van, ami eleve potenciálisan bele lett tervezve?
Mondjuk én ezzel nem teljesen értek egyet, de kiindulási pontnak jó. Hogy "minden ahogy van, annak úgy kell/kellett lennie, úgy kellett történnie. Ha az van a sorsomban,hogy így lesz, akkor így,ha úgy van, akkor úgy." És akkor nem kell túlagyalni.
De én úgy gondolom,hogy "fix csomópontok" vannak megtervezve az életünkön/ben, és akkor, hogy azok között(két-két ilyen csomópont között) hogyan lavírozunk el, az ránk van bízva.
Szóval vannak a fix dolgok, mondjuk 5-6-8-10-21 stb dolog, és hogy köztük micsinálsz, az a te dolgod, hogy pl 'A' útvonalon mész el, vagy B-n, vagy C-n, esetleg elkezded az A-n,utána átmész a B-re(?).
"Kvázi a nagy büdös véletlenre bízzuk magunkat amit aztán magasztosan sorsnak nevezünk el."
Tulajdonképpen igen . :) Ezt így helytállónak találom ezt a mondatot.
Valaki egyébként azt mondta,hogy az az egyetlen módja, hogy a sorsodat éld, hogyha nem_állsz a orsod újába.
[2.vagyok/voltam még]
2.vagyok és 4.,még az jutott eszembe,hogy vki még azt szokta mondani, hogy
a szerencse,meg a véletlenlazok Isten álruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!