Azoknak az embereknek akik lenémított telefonnal alszanak, tényleg nem számít semmi az életben?
Mik ezek a hülye kérdések ma?
Túladagoltátok a virslit, vagy mi?
Mikor alszok, aludni akarok.
A legtöbb esetben valami felesleges hülyeség miatt keresnek.
Sok volt a sör már délelőtt...
Talán arra gondol a tisztelt Kérdező elvtárs,hogy ha le van halkítva a telefon éjjel,attól még hívhat valaki rokon,vagy barát valami életbevágóan fontos ügyben,pl.baleset,segítségkérés ilyesmi,és e miatt hanyag,felelőtlen az,aki lenémítja éjszakára a telefont,mert nem tud segíteni adott esetben.
Én is mindig lehalkítom,mert régen többször előfordult,hogy téves,meg ilyen csalós külföldi számos hívások érkeztek.De van sokszor,hogy már munka után lenémítom.
Én döntöm el, hogy mikor és ki számára vagyok elérhető, és milyen módon. Nincs olyan vészhelyzet, hogy ezt ne lehetne másképp kezelni. Létezett a világ mobiltelefon nélkül is, évezredek óta. Mindenki, aki számít, megtalál bármikor személyesen.
Képzeld, még csak nem is hordom magammal, még a munkahelyre sem, és mégsem törtét még semmi katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!