Vannak még olyanok, akik rendszeresen olvasnak könyvet? Vagy ez már ódivatú, kihalt szokás?
"Az összes ismerősömnek, és nekem is kevés a szabadidőm. Inkább netezünk, híreket olvasunk, gyakorizunk, legalábbis én, minthogy könyvet olvassunk."
Vagyis mégsincs kevés szabadidőd, csak mással töltöd olvasás helyett. :)
"Meg valahogy engem nem érdekel egyetlen regény sem."
Ezt nehezen tudom elhinni. Vagy te minden kiadott regény tartalmát ismered, és tényleg nincs közük olyan, aminek érdekel a témája? Mert akkor felmerül a kérdés, hogy erdekel-e valami egyáltalán. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy téged egyetlen film sem érdekel.
19. Filmnél más, mert az kb. 1,5 óra. Addig oda tudok rá figyelni, nem válik unalmassá. Vagy egy óra sincs, ha nem mozi, hanem tv film.
Amúgy régeben néztem csak filmeket, ma már csak dokumentum filmek, ismeretterjesztő műsorok, és a vicces sorozatok, sitcomok érdekelnek, szórakoztató műsorok, talkshow-k, semmi más, a kitalált sztorik vagyis az igazi filmek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!