Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jövő vár a felnövekvő,...

Milyen jövő vár a felnövekvő, fiatal generációra?

Figyelt kérdés

Elsősorban a tizenévesekre és a huszas éveik elején járókra gondolok.

Mi vár rájuk?

2024. ápr. 27. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Elég megnézni az Utópia című 15 perces filmet.

https://www.youtube.com/watch?v=wLZIDwN19SM

2024. ápr. 27. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Csakis a két véglet: felvirágzás avagy lezüllés.
2024. ápr. 27. 22:34
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
feltételnélküli alapjövedelem és végeláthatattlan bulikázás, mindenki mindenkivel mindent🤩🤩🤩
2024. ápr. 27. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Ember vagy robot. Ahhoz hogy az AI és a robotok uralkodjanak, nekünk ki kell halnunk vagy rabszolgává kell válnunk. Terminátor.
2024. ápr. 28. 00:15
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon hülyék lesznek, már most nem tudnak helyesen írni, az ékezeteket pedig egyáltalán nem ismerik.

Mutass nekik egy analóg órát, fogalmuk se lenne, mennyi az idő.

Ez van.

Az elkövetkező kb 300 évben, nagyon buta lesz az emberiség.

Szakmát nem tanulnak, a diplomával kitörölhetik, csak a teló nyomkodás, meg a hülye like-ok, és követők érdeklik őket.

Elcseszett egy generációk jönnek sajnos

2024. ápr. 28. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha atomháború lesz, és netán túlélik, akkor kb. mint a középkorban.

Ha nem lesz, és a soron következő reguláris háborúban nem döglik meg a fronton, akkor pedig digitális rabszolga, jobb esetben egy ember, rosszabb esetben a mesterséges intelligencia által irányított világban.

Ha meg mégsem lenne az, akkor egy kevert társadalom faji belharcoktól tarkított mindennapjaiban élheti életét, amelynek színvonala a pontos lakóhelyétől függően sokféle lehet.

Az éghajlatváltozás közvetlen és közvetett hatásaival még nem is számoltam.

És akkor kérdezik, hogy nekem miért nem lesz gyerekem. És ezek csak a makroszint.

2024. ápr. 28. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

A tömegtájékoztatás (sajtó, hírportálok, szocmédia) akarják hogy RETTEGJ! És az alapján amiket írsz, te ezt szótfogadóan meg is teszed.

2024. ápr. 28. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

#17 Vannak történelmi, közgazdasági és technológiai ismereteim, amelyek megalapozzák várakozásaimat. Nem azért tehát, mert az Μ1 bemondta. Meg van némi ember(állat) ismeretem is.

Persze, nem kivétel nélkül mindenki járna rosszul, de eddigi életem (amit te nem ismersz) alapján fenntartom a jogot, hogy pesszimista legyek a magam részéről.

2024. ápr. 28. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
És kikérem magamnak, nem rettegek. Egyszerűen pesszimista vagyok, kiábrándultam a világból, és úgy általában néha fel sem fogom, hogy mennyire aljas és/vagy hülye az átlagember.
2024. ápr. 28. 20:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Pocsék lesz. 6 éves iker unokáim vannak, nem irigylem őket:(
2024. ápr. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!