Jogosan vagyok csalódott?
Váltottam munkahelyet, ugyanaz a feladat, csak más cég és ugye más fönök,én előtte való héten beszéltem ezzel az új fönökkel és nagyon szépen fényezte magát, hogy Ö milyen emberséges, soha nem beszél trágárul az alkalmazottakkal...3 hete vagyok itt és totálisan az ellentéte amit nekem mondott :/
Tehát bunkó, es nem embernek tekinti az alkalmazottakat, csak tárgyaknak ,és mindenkire van egy gúnyos megjegyzése, ha valaki kicsit teltebb akkor pufinak nevezi, persze a háta mögött...
Csalódott vagyok, és teljesen átverve érzem magam!
Más is így érezne?
Ne is mond, amint reggel megébredek egyből ez jut eszembe, hogy engedhettem ,hogy ennyire hülyének nézzen és Ö ezt ,hogy képzelte , hogy hazudik és nem fog kiderülni?
Pontosan , ezért megy szarul a cégeknek!
Ahogy a 3 írja ezt nem emeli ki szerintem senki, persze azt se fogja mondani hogy bunkó
De van fordítva is,azt mondja a főnök hogy ilyen olyan szigorú amire felkészülsz aztán rá jössz hogy nem tudja irányítani az alkalmazottakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!