Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az beteges dolog ha valaki...

Az beteges dolog ha valaki rasszista?

Figyelt kérdés

Ha peldaul egy magyar ember , nem kedveli a cigányokat, már a külsejük is ellenszenves illetve a belső tulajdonságuk is ellenszenves.

28 F

2024. ápr. 25. 23:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Én pl. homoszexuális vagyok, de fasiszta, a nácizmus valojában az egyetlen egészséges ideológia
2024. ápr. 26. 02:44
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Formáld át magadban valahogy akár segítséggel mert csak felesleges konfliktusok lesznek így ebből plusz utálkozásra pocsékolod az időd
2024. ápr. 26. 03:56
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Normális.

Nálunk pl egész nap füstölnek, szemetet égetnek. Bútorral is tüzelnek, amit egész nap vernek szét. A vasat is verik, szedik szét, viszik a méh telepre ami hasznosítható.

Tartanak vagy 5-10 kutyát az utcán. Ha bejelentik őket, 2-3 darabot agyon csapnak és a közeli patakba dobják. 1 nap múlva meg hoznak újabbakat.

Az utcára is szarnak.

Szemetelnek.

Lebontjak a szomszédjuk kerítését és bejárkálnak.

Ezeknek miiiiindent lehet. Semmi büntit nem kapnak. Sőt! Inkább azt szokták nyonozni a rendőrök hogy ki jelentgeti őket. Ki az a csúnya gonosz ember....

2024. ápr. 26. 05:48
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
A rasszizmus természetes védelmi reakció. Ha valakiktől tarunk valamiért, féltjük a biztonságunkat, a magántulajdonunkat vagy nagyon nem egyezik az életmódunk nyilván nem fogjuk szeretni az ilyen embereket. Ezért is tartom netto baromságnak ezt az eröltetett rasszizmus elleni harcot a világban mert ezzel konkrétan olyan dolgot eröltetnek az emberekre amit egyáltalán nem szeretnének valójában. Én pl nem szeretnék egy házban lakni egy halom románnal vagy indiai bevándorlóval. Magyar szomszédokat szeretnék mert az a természetes környezetem itt magyarországon, köztük mőttem fel. Szóval ha utálod a cigányokat, a négereket, jehova tanait csak nyugodtan, szíved joga!
2024. ápr. 26. 07:11
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

A rasszizmus egyfajta védekezési taktika. Ha sok negatívat hallasz, tapasztalsz egy adott csoportról, akkor óvatos leszel velük.

A baj akkor van, ha túlzásba viszed. Mindet elítéled, pedig vannak (bár nem sokan sajnos), akik normálisak és dolgos, rendes emberek.

2024. ápr. 26. 07:30
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Én nem vagyok.

Viszont adtam a szomszédomnak is egy esélyt, nem cigó pedig, de már a látványától is okádékom van.

A primitív emberektől falra tudnék mászni.

Tökmindegy, milyen ideológiája van.

2024. ápr. 26. 07:41
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
A kétkedés és a 3 lépés távolság még nem rasszizmus. De a konkrét rasszizmus mentális probléma.
2024. ápr. 26. 09:06
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Ahogyan a homofóbia is az és ellenben a homoszexualitás nem. Arra meg inkább nem mondok semmit, hogy náci meleg... Nagy a baj...
2024. ápr. 26. 09:07
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

"Ezért is tartom netto baromságnak ezt az eröltetett rasszizmus elleni harcot a világban mert ezzel konkrétan olyan dolgot eröltetnek az emberekre amit egyáltalán nem szeretnének valójában."

Értem, mit akarsz mondani, de ez nagyon nem valid érv. Az asszertív kommunikáció is hiányzik a természetes működésünkből, de attól még sokkal hasznosabb társadalmilag, mint bármely más önérvényesítési forma.

Szóval röviden: a kirekesztés valóban természetes önvédelmi reakció - nem beteges elme jele -, viszont a modern társadalmakra nézve káros hatású, és ezért kell harcolni ellene.

Pl én is távolságot tartok a cigányoktól, de nem azért, mert cigányok. Nem gondolom, hogy egy cigány ember genetikailag vagy kulturálisan alábbvaló lenne nálam, viszont azt is tudom, hogy egy ilyen körülmények közül érkező ember veszélyt jelent rám nézve, és ezért óvatos vagyok. Nem ítélkezem, és nem a származás, vagy genetika alapján formálom a narratívámat.

2024. ápr. 26. 14:48
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Ne utáljad a cigányokat mert az utálat utálatot szül. Lelkedet, testedet,szellemedet az utálat zöldfüstös méreg nyúlványai szipolyozzák amitől feltöltődve érzed magad ugyan de valójában beleveszel a homályba akár ez a mindjárt 0-ra húzott válasz a "nagyontudomámmikellanépnek" emberek kikezdhetetlen ítélőképessége superior csapásaként. Ejjjjjj
2024. ápr. 26. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!