Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor volt legutóbb jó kedvetek?

Mikor volt legutóbb jó kedvetek?

Figyelt kérdés
Amikor önfeledten tudtatok örülni és boldogok voltatok.
2024. ápr. 25. 22:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Ma is volt többször hálisten. A D vitamin sokat segít. Meg, hogy senki sem ugatott bele este felé mit és milyen hangosan vagy halkan énekeljek az eget bámulva itt az ablakból az is egy jó pont volt. Én konkrétan elkezdtem tudatosan figyelgetni mikor miért is lehetek hálás. Azt mondták, írták ez fel fog dobni. Adja is egyébként így pár hónap után már. A rendszeres, igaz csak youtubról hallgatott alábeszélős meditáció vagy relax is úgy veszem észre ha kicsit csak egyelőre de dob. Az, hogy többször észbe kapok napközben, hogy ne agyaljak minden szaron ami csak lenyom, kis léptékekben de hozzátesz valamit a jobb nyugodt, feldobódott hangulatomhoz.

Erről a kérdésről eszembe jutott, hogy állandóan vágyakozva néztem, gondoltam azokra az emberekre akik természetesek, nyugodtak, ragyognak. A mozdulataik 1000-szer lassabbak mint az enyém és mégse eszi őket meg az ideg, hogy kevés az idő, kevés az idő és talán még produktívabbak is. Hamarabb is bentről kellett volna kezdenem ezt a nyugalom és jó kedv kutatást nem mindenféle baromságban bízni, hogy majd az edzés, majd egy kapcsolat, majd a 1mg-os xanax segíteni fog. Ebből az első kettő még ok de azok sem egyenként minden mást kizárva, a xanaxból csak nagyobb bajok lettek, hegek, sebek, rendőrségi ügyek. Viszont legalább arra segített rájönni, hogy a beton tömb és a fejem közt nem lehet olyan viszony amiben egyik fél sem sérül

2024. ápr. 26. 00:56
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Kb 5 hónapja, amíg véget nem ért az előző párkapcsolatom addig mindennap azt éreztem, amit leírsz. Hálistennek kezdem már kiheverni a szakítást és kezdek visszatérni az életbe, úgyhogy hozom a régi attitűdöm, múlthét pénteken és szombaton valaminek nagyon megörültem.😁
2024. ápr. 26. 01:44
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Ha épp nem nyomaszt valami, akkor szerencsére boldog szoktam lenni.

Legutóbb akkor lélegeztem fel, mikor kiderült, hogy anyukámnak (egyelőre legalábbis) nem kell kemo.

Előtte akkor, mikor hazaengedték a műtét után a kórházból, ami sajnos a vártnál tovább tartott.

És közben itt van a másfél éves kisfiam, akit imádok, minden nap újat tanul, mindig aranyos, szóval ha nem kell más miatt aggódni, akkor már csak miatta is boldog vagyok szinte folyamatosan, mindig van valami apróság, aminek örülhetek :)

2024. ápr. 26. 01:57
 14/23 anonim ***** válasza:
35%

Most jókedv vagy boldogság?

Mert qrvára nem ugyanaz.

2024. ápr. 26. 02:05
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Tegnap du fél 5, munkaidő végén. Ma ugyanekkor még a tegnapinál is jobb lesz, péntek van! 😁
2024. ápr. 26. 07:17
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Ezek a válaszok siralmasak. Amúgy nemrég,amikor felkeltem,és végre nem voltam hulla fáradt :D
2024. ápr. 26. 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Tegnap, mert beb@szt@m, hehe.
2024. ápr. 26. 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Tegnap. Hosszú időn keresztül nem találtam olyan szakirodalmat, ami a szakdolgozatom egy adott részéhez kellett volna, és tegnap végre olyanra akadtam, ami több, mint tökéletes volt. Illetve nagyon jó visszajelzést is kaptam a témámra, meg az eddig megmutatott részekre. Annyi munkám volt/van benne, szóval hihetetlenül jó érzés volt azokat hallani :)
2024. ápr. 26. 12:43
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lehet rossz válasz arra a kérdésre, hogy mikor volt utoljára jó kedved. "Siralmasok a válaszok". Kemény felső osztály van akkor itt is már, hogy az egyszerű élmény leírás is 0 mert az nem olyan mint ahogy én élem meg vagy képzelem el olyannak. Fasizmus van a gyakori kérdéseken is? Nem is értem, amit leír valaki, hogy ekkor meg ekkor egész jól éreztem magam, elovasod és azt mondod áhh az nem jó kedv az placebo meg azt hitted meg hormonzavar vagy nem tudom. Nekem szar kedvem van, legyen neked is. Jól kilehettek lelkileg emberek de higgyétek el ha 100at adtok az is jól tud esni NEKTEK akik adjátok. Én a válaszadó hozzáállását, emberségét is szoktam nézni DE EGY ILYEN KÉRDÉSNÉL, hogy lehet rossz válasz...testvéreim attól mert nekem jobb kedvem lesz ha 100at adok nektek meg nem akkor már az sem igazi jó kedv mert nektek nem lesz tőle jókedvetek?
2024. ápr. 26. 19:08
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
Én egy kérdés kiírásánál adnék olyan jogot a kiirójának, hogy eldönthesse az adott kérdését pontozhassa e a söpredék. Pont ezek miatt!
2024. ápr. 26. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!