Mit szoktatok csinálni, ha nagyon nyomottak vagytok és semmihez/senkihez sincs kedvetek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 24. 11:26
1/12 anonim válasza:
Ülök egy helyben és nézek ki a fejemből. Nagyon nyomasztó... Vagy gyakorizok, zenét hallgatok..
2/12 anonim válasza:
Hát, nehéz. Attól függ, mitől vagyok nyomott. Ha tudom, hogy csak a hormonok szórakoznak velem, akkor túlélem valahogy, elfoglalom magam, tipikus a pakolás, rendrakás, fiókok rendezése, kitörlök mindent százszor, hogy teljen az idő és lefoglaljon. Vagy előveszem a hobbim, nyelvet tanulok, videókat nézek és kijegyzetelem az új szókincset. Néha sétálni is megyek, de ha tényleg rossz a kedvem, inkább maradok itthon, mert még elsírom magam odakint, azt nem szeretném.
Leginkább a környezetem rendezgetése segít. Ha valamit tudok szépíteni, akkor az örömet okoz. Ilyesmi. Neked mi segít?
3/12 anonim válasza:
Ha monotonitás miatt van, "megverekszem" a testvéremmel. Megjegyezném hogy régebben jártunk küzdősportra, szóval ha egyikünknek stresszes napja volt vagy úgy érzi minden szar és értelmetlen, akkor kihívja a másikat és ez általában megoldja a gondokat. Felrázza az embert és levezeti a feszültségét következmények nélkül. Persze ezt nem ajánlom, csak úgy megemlítettem hogy személy szerint ez szokott beválni. De a fizikai aktivitás sokat tud segíteni, akár egy 10 perces séta, kocogás vagy táncolj akármilyen hülyén is megy. Az elején nyúni fogsz mint a takony mert nem lesz kedved hozzá de miközben csinálod be fog ütni.
6/12 anonim válasza:
YouTube-ot nézek vagy elmegyek sétálni.
7/12 anonim válasza:
Fáradság eseten alvás kimerúlés esetén friss termések kiszáradás esetén tea viz folyadék ivása , unalom eseten kimosok vagy szerelek esetelg autózok ismeretlenbe .
8/12 anonim válasza:
Sétálni megyek. Nekem nagyon sokat segít, ha kint vagyok a levegőn és végzek valami minimális testmozgást.
10/12 anonim válasza:
Most tényleg még ezt is le kell pontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!