Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoktatok csinálni, ha...

Mit szoktatok csinálni, ha nagyon nyomottak vagytok és semmihez/senkihez sincs kedvetek?

Figyelt kérdés

2024. febr. 24. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Ülök egy helyben és nézek ki a fejemből. Nagyon nyomasztó... Vagy gyakorizok, zenét hallgatok..
2024. febr. 24. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Hát, nehéz. Attól függ, mitől vagyok nyomott. Ha tudom, hogy csak a hormonok szórakoznak velem, akkor túlélem valahogy, elfoglalom magam, tipikus a pakolás, rendrakás, fiókok rendezése, kitörlök mindent százszor, hogy teljen az idő és lefoglaljon. Vagy előveszem a hobbim, nyelvet tanulok, videókat nézek és kijegyzetelem az új szókincset. Néha sétálni is megyek, de ha tényleg rossz a kedvem, inkább maradok itthon, mert még elsírom magam odakint, azt nem szeretném.

Leginkább a környezetem rendezgetése segít. Ha valamit tudok szépíteni, akkor az örömet okoz. Ilyesmi. Neked mi segít?

2024. febr. 24. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha monotonitás miatt van, "megverekszem" a testvéremmel. Megjegyezném hogy régebben jártunk küzdősportra, szóval ha egyikünknek stresszes napja volt vagy úgy érzi minden szar és értelmetlen, akkor kihívja a másikat és ez általában megoldja a gondokat. Felrázza az embert és levezeti a feszültségét következmények nélkül. Persze ezt nem ajánlom, csak úgy megemlítettem hogy személy szerint ez szokott beválni. De a fizikai aktivitás sokat tud segíteni, akár egy 10 perces séta, kocogás vagy táncolj akármilyen hülyén is megy. Az elején nyúni fogsz mint a takony mert nem lesz kedved hozzá de miközben csinálod be fog ütni.
2024. febr. 24. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
#3 nagyon jó ötlet.
2024. febr. 24. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
#4 ugye, hogy ugye? 😊
2024. febr. 24. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
YouTube-ot nézek vagy elmegyek sétálni.
2024. febr. 24. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Fáradság eseten alvás kimerúlés esetén friss termések kiszáradás esetén tea viz folyadék ivása , unalom eseten kimosok vagy szerelek esetelg autózok ismeretlenbe .
2024. febr. 24. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Sétálni megyek. Nekem nagyon sokat segít, ha kint vagyok a levegőn és végzek valami minimális testmozgást.
2024. febr. 24. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
filmezés, alvás.
2024. febr. 24. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Most tényleg még ezt is le kell pontozni?
2024. febr. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!