Szerettek kiülni az erkélyre?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 22:13
11/18 anonim válasza:
Olyan helyen, ahol nem zavaro se a zaj, se nem lennek kirakatban. Viszont igy is kellene lakasban erkely, hogy bentrol kilassak ra es a novenyekre, amikkel teleraknam.
12/18 anonim válasza:
És nem féltek hogy leszakad alattatok? vagy le estek?
13/18 lencsefőzelék válasza:
Szeretek, ott szoktam ebédelni tavasztól őszig, kivéve, ha nagy kánikula van nyáron. Szépen süt délről a nap, így egy kis D-vitamint is magamba szívok. :) Senki nem lát oda, fölöttünk csak egy szint van, körben kertek és fák. Néha a nyugágyat is használom, bőven elférne kettő is.
15/18 anonim válasza:
Nyáron nem, nagyon meleg, amúgy nem lenne rossz, ha nem társasházban élnénk és nem kellene a szomszédokat hallgatni. Vagy a kölykök visítozását.
Sajnos a székek is nagyon kényelmetlenek.
16/18 anonim válasza:
Szeretnék csak túl sok az ember és nem szeretem ha felbámulnak.
17/18 anonim válasza:
igen. Hétvégén jóval előbb ébredek, mint a férjem, ki szoktam ülni egy kávéval, könyvvel.
Hétköznep meg munka után ott szoktam kötögetni, olvasni.
panel, de egy erdőhöz közel, ráadásul egy nagy zöld térre néz.
18/18 anonim válasza:
Nem. Inkább kimegyek a kertbe.Természetesen amikor csak tehetem meztelenül, hogy érezzem a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!