Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki csak diplomás emberekkel hajlandó járni?
Figyelt kérdés
Hölgy az illető, és a fejében az van, hogy akinek nincs diplomája, az nem értékes ember.
Én már feladtam a próbálkozást nála, mert folyton ezzel az érvel jön.
Mellékesen,amúgy árufeltöltő a csaj, szóval passz mire ez a lenéző stílus nála.
2024. ápr. 22. 12:41
11/21 anonim válasza:
Ha tetszenél neki ,az sem érdekelné,ha 4 általánost végeztél volna.
12/21 Noren1989 válasza:
Ahogy fentebb írtàk, az ő dolga.
Én meg nem jönnék össze szőke nővel.
13/21 anonim válasza:
Ha diplomás lenne, azt mondanám, hogy oké, ő dolga, de egy nem diplomás mire fel néz le más nem diplomásokat?🤣
14/21 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nincs a csajnak diplomája? Sok diplomás dolgozik nem diplomás állásban, mert pl. átmenetileg nincs más lehetősége.
15/21 A kérdező kommentje:
Van diplomája. :)
Filozófia szakon végzett.
2024. ápr. 22. 16:48
16/21 anonim válasza:
#15 azt ne csúfoljuk diplomának, amivel az ember a seggét törölheti ki :D
17/21 anonim válasza:
Esetleg nem az van e mögött, hogy elmentek neki otthonról a nagy filozofálás közben és egy sajátságos dimenzióban "él", hogy ennyire lenézi a másikat?
18/21 Kései Sirató válasza:
A filozófia szak teljesen értéktelen büfészaknak számít, sehol sem lehet filozófusként elhelyezkedni.
19/21 anonim válasza:
18. A filozófia hobbinak nem rossz, de aki szaknak kitalálta, vagy a megvalósításához hozzájárult, azt üldöztetném.
20/21 A kérdező kommentje:
mégis erre vág fel, hogy diplomája van
2024. ápr. 27. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!