Ezek az izraeli lányok miért szeplősök kivétel nélkül? Ez ilyen zsidó jellemvonás?
https://www.youtube.com/shorts/IYHx5a8U6yg
Mert ugyebár Izraelben zsidók élnek és eléggé feltűnő, hogy a videóban látható lányok (meg még a fiúk is) mindegyikének szeplős az arca.
Mitől van ez?
Nem tudom,hány éves vagy.
De az egy filter, nem valódi🤦♀️
#3: Nem tudom tiktok-on mik vannak, nem élek ilyen baromságokkal. Kajak azt gondoltam, mindegyik szeplős. De mindenesetre elég durván élethű. :O
Ezek szerint ma már nem csak a gagyi kutyafüles, ördögszarvas snapchat-es gagyi filterek léteznek. Én azoknál ragadtam le.
A jellemvonás az belsőre utal, csak azért. Belsőleg van az embernek jelleme, külsőleg, valóban jellegezetességnek lehetne mondani, de tényleg nem ez a legfontosabb. Kérdező, őszintén mondd meg. Ez egy valódi kérdés, vagy csak itt szórakozol?
18/L
KKomolyan kérdeztem, mit nem lehet ezen érteni? Meg miért kell szétoffolni a kérdésem? Megkaptam rá a választ, köszönöm. Ha esetleg ezt hiányolnád...
Esetleg lehetett volna normálisabban is reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!